Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleóban lehet enni Trappista...

Paleóban lehet enni Trappista sajtot? + pl ilyen közérti felvágottat? Pl sonka, csirkemellsonka, TÉLISZALÁMI?

Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:

ha jól tudom paleoban az összes tejtermék ki van lőve.

de majd jön a táplálkozásharcos és jól megmondja

2013. febr. 6. 23:19
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Tiszta élelmiszerekre törekszik, ilyen szempontból a sajt rögtön kiesik, a felvágottak nagyon nagy része kiesik (miután a csirkének nincsen sonkája, és az ilyen nevet viselő termékek ritkán állnak tisztán húsból, így elvben ez is) a jóféle téliszalámi, ami csak sót, pácsót fűszereket és az érlelő kultúrát tartalmazza húson kívül, az jónak tekinthető. Mint ahogy a biztos összetételű házi hústermékek is. Bele lehet menni abba is, hogy milyen minőségű húsból készülnek a jóféle szalámik, de ez már kissé hajszálhasogatás.
2013. febr. 6. 23:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Pl Pick téliszalámi az jó?
2013. febr. 6. 23:21
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Legutolsó emlékeim szerint igen. Bár régen nézegettem már a Pick szalámi gyártmánylapját.. akkor még húsból volt, fűszerekből.. és semmi para cucc nem volt benne amit mondjuk én nem ennék meg. Semmi szójás, savanyúságszabályozós istennyila.
2013. febr. 6. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Van egy paleó ismerősöm, ő bio húst vesz, nem ám piacon vagy akárhol, mert ugye az állatokat is mivel etetik, mivel injekciózzák.

Ha bírod ezt a részt anyagilag, akkor hajrá. :D

Én sajnos maradok a szemét paleónál, mert nincs pénzem nem bio húsra sem, így marad egy-két nem paleó cucc a felvágottakban, de kérem szépen ez van, így más többet tettem, mint bárki más.

2013. febr. 7. 11:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Így van.
2013. febr. 7. 11:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Án is "szemét-paleós" vagyok ezek szerint. :( De hát még biohús beszerző-helyet sem ismerek a környéken, ez nem Budapest ahol elvileg minden van.

A felvágottakat és a sajtot sem eszem meg.

Parasztkolbászt (húsoskolbászt, vagy ki hogy nevezi) megeszem, de megnézem az összetevőket. Még kis non-stop élelmiszerboltban is találtam olyat, ami nincs tele szeméttel. :)

2013. febr. 7. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

Írjak én is valami beismerő vallomást?

Én szimplán szemét vagyok, höhö :D

2013. febr. 7. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt eddig is tudtuk. :D :P
2013. febr. 8. 10:41
 10/10 anonim válasza:
37%
Paleo téliszalámit lehet, meg pogánysajtot. Közérti felvágottat is, csak meg kell hentergetni a barlang bejárata előtt kétszer-háromszor.
2013. febr. 26. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!