Ha esztek hust, kolbászt szalonnát, és olajos zsiros dolgokat hogy fogytok? Ehetek füstölt sonkát, oldalast is paleoban? Nagyon kecsegtett ez a fajta diéta. Hogy fogytok ilyen diéta melett?
Nagyon mértékkel kell enni.
Például a hétvégén a párom apukájánál voltam, hurkát, kolbászt sütött ebédre. Úgy ettem, hogy kivettem belőle kb.4-5 falatnyit, a tányér többi részét meg teleraktam savanyúsággal. Így icipici, negyed falatokat ettem a húsból, és kb. tízszer annyi savanyúságot. Ez nem borította a fogyókúrát.
A zsírok, húsokban található fehérjék képtelenek az elhízás nevű anyagcserezavart előidézni.
Így. Vagy egyszerűen: az egészséges táplálkozás nem diéta.
Na ez az, amire még egyetlen példa sincsen. Hogy ketoGÉN diétától valakinek 'felborult' volna az anyagcseréje.
Könyörgöm, ebben az aluledukált országban mindenki kenyeret eszik napi 5 étkezésre (vagy ennek megfeleltethető kaját). Ha ettől nem borul fel az anyagcseréjük, akk... DE FELBORUL, elhízott cukorbeteg, szívbeteg szerencsétlenekkel vagytok tele, ezt azért be kellene látni.
Egyébként, ha valakinek nem szimpatikus a sok zsír.. akkor eszik sok zöldséget.
Hogy fogyunk? Könnyen. :D Nem a zsírtól leszel kövér, hanem a gyorsan felszívódó szénhidrátoktól. És próbáld csak meg túlenni magad zsíros húsokból! Elég nehéz feladat. :)
Azért arra figyelj, hogy az olaj és a zsír nem ugyanaz. A klasszikus napraforgóolaj kerülendő a paleóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!