Paleóban milyen szénhidrãtokat lehet enni? Gluténmentes kenyeret, vagy növényi eredetű tejtermékek is tilosak?
OMG, nincs olyan, hogy növényi tejtermék. A problémáddal meg jobb felkeresni egy dokit.
Egyébként szójatejet ne, mandulatejet igen.
Próbálj meg drasztikusan leállni a szénhidráttal is (a zöldségekben lévő rostokkal nincsen gond).
A glutén a hangsúlyos, igen.
Növényi tej, mint? Kókusz, mandulatej? Ilyeneket lehet. Szója nem ajánlott.
Nem kell számolgatnod. Hús, hal, tojás, zöldség. Gyümölcsökkel és olajos magvakkal bánj óvatosan. Ezek hizlalnak nagyobb mennyiségben.
Tejpótlónak kókusztej, meg asszem mandulatejet szoktak még inni, de nem értek annyira hozzá, nem vagyok "tej"mániás.
Nekem pajzsmirigy alulműködésem volt, most meg enyhén túlműködik. Egy ideje paleózok. A doki szerint nem az életmódváltás hatása, hááát nem tudom, de mindenesetre így jobb most nekem.
Leállhatsz hirtelen a szénhidráttal, de fogyassz bőségesen zsírokat, nekem anno ezt javasolta a doki, és bevált. Nem fogsz hízni emiatt, nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!