Növényi rostban gazdag élelmiszerek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 11:26
1/3 Szoondiii válasza:
zöldségek, gyümölcsök.
a gabonákban lévő durva rostok nem azok, amelyekre a testnek szüksége van.
2/3 anonim válasza:
Zöldbab, borsó, karfiol, karaláb, répa, gyökér,
Kevésbé "gazdag" rostokban a z-paprika, uborka, tökfélék, és paradicsom, de azért a fogyókúrás kaják közé szépen beállnak a sorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!