Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Rántott májat kívánok. Nagyon...

Rántott májat kívánok. Nagyon nagy hiba paleóban?

Figyelt kérdés
Kell a D vitamin, erre jó a máj többek között. Nem szeretem a resztelt májat. Szabad egyszer "bűnözni"? Salátával persze.
2013. febr. 25. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem feltétlen kell liszt alapú panírt használni.

Paleóban nagy hiba, de nem ebbe fogsz belebetegedni. Érdemes kipróbálni alternatív (gabonamentes) panírokat!

Egyébként jó étvágyat hozzá.

2013. febr. 25. 12:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Gabonamentes panír? Az milyen? (kapható valahol ilyesmi?)
2013. febr. 25. 12:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A gabonamentes panírról nem tudok semmit mondani, viszont szerintem a májkedvelők hamar áttudnak állni a panírmentes májkészítésre is.

A D vitamin megmarad, a panír meg elmarad és nincs bűnözés sem.

De megértem, hogy alkalmanként lehet kivételt is tenni.

2013. febr. 25. 18:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek. Finom volt. (Zöld kéz ment)
2013. febr. 25. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Egyéb őrleményekkel, pl. olajos magvakkal szokták helyettesíteni. Ugye ezekből nem kell sok.

Mandulaliszt, lenmagliszt, kókuszliszt + mondjuk darát napraforgómag. De biztos találni tucatnyi receptet panírozáshoz a neten!

Egészségedre! :)

2013. febr. 25. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

,,Paleóban nagy hiba, de nem ebbe fogsz belebetegedni."

Milyen ironikus az én tesóm a paleo diétába betegedett bele, olyan betegségek jöttek ki rajta, hogy abba kellett hagynia(aminek örült is). Teljesen legyengítette az immunrendszerét, homlok üreggyulladása lett, a sok hústól, zsírtól pedig emésztési gondjai, hasi fájdalmai voltak. Nem kötözködni akartam, bocs az offért Kérdező, csak leírtam, hogy nem feltétlenül jó ez a szénhidrátszegény diéta! Nyugodtan egyél rántott májat, ha azt kívánja a szervezeted!

2013. febr. 25. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Nem, tesód a rossz csillagkép miatt lett beteg.. legalábbis annak valószínűleg több köze van hozzá. Esetleg régen csajozott, és ez legyengítette az immunrendszerét.
2013. febr. 25. 21:49
 8/9 anonim válasza:
Lehet lisztezni is, csak kőmalomban kell leőrölni a magokat. Mondjuk egyszerűbb megvenni.
2013. febr. 26. 10:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó :D

Azt hittem olyasmi jön, hogy a barlang homokjával kell panírozni :D

2013. febr. 26. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!