Rántott májat kívánok. Nagyon nagy hiba paleóban?
Nem feltétlen kell liszt alapú panírt használni.
Paleóban nagy hiba, de nem ebbe fogsz belebetegedni. Érdemes kipróbálni alternatív (gabonamentes) panírokat!
Egyébként jó étvágyat hozzá.
A gabonamentes panírról nem tudok semmit mondani, viszont szerintem a májkedvelők hamar áttudnak állni a panírmentes májkészítésre is.
A D vitamin megmarad, a panír meg elmarad és nincs bűnözés sem.
De megértem, hogy alkalmanként lehet kivételt is tenni.
Egyéb őrleményekkel, pl. olajos magvakkal szokták helyettesíteni. Ugye ezekből nem kell sok.
Mandulaliszt, lenmagliszt, kókuszliszt + mondjuk darát napraforgómag. De biztos találni tucatnyi receptet panírozáshoz a neten!
Egészségedre! :)
,,Paleóban nagy hiba, de nem ebbe fogsz belebetegedni."
Milyen ironikus az én tesóm a paleo diétába betegedett bele, olyan betegségek jöttek ki rajta, hogy abba kellett hagynia(aminek örült is). Teljesen legyengítette az immunrendszerét, homlok üreggyulladása lett, a sok hústól, zsírtól pedig emésztési gondjai, hasi fájdalmai voltak. Nem kötözködni akartam, bocs az offért Kérdező, csak leírtam, hogy nem feltétlenül jó ez a szénhidrátszegény diéta! Nyugodtan egyél rántott májat, ha azt kívánja a szervezeted!
Utolsó :D
Azt hittem olyasmi jön, hogy a barlang homokjával kell panírozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!