Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Hogyan szoktátok magatokat...

Hogyan szoktátok magatokat ösztönözni fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
2 hete paleózok. Első héten 1,5 kg ment le, a másodikon csak fél kg (kicsit bűnöztem). Viszont azóta semmit sem bűnöztem, sőt, leginkább elég keveset ettem, az is gyakorlatilag csak gyümölcs volt. Ma reggelre viszont egy egész kiló visszajött. Minden reggel megmérem magam, és fogalmam sincs, ez most hogy jött. Kezdem azt érezni (és tudom, két hét alatt azért nagy eredményt ne várjak), hogy nekem egyszerűen ez nem megy. A diéta betartásával amúgy semmi problémám nincs, régen sem voltam nagy kenyér evő, nem is kívánom, a húsz, gyümölcsöt pedig imádom. Állandóan az van bennem, hogy kizárt, hogy én le tudjak fogyni. Jó lenne kb. 10 kilót lefogynom júniusig, nem tudom, hogy ez egyáltalán lehetséges e.. Elsősorban annak a válaszára lennék kíváncsi, aki már paleóval egy nagyobb súlytól megszabadult; Ti hogyan ösztönöztétek magatokat arra, hogy nem szabad feladni, mikor fogyóztatok? Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 26. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58

Először is ne mérd magad minden nap, de még csak hetente se nagyon. Ha jófajta ételeket viszel be, megvan a 3 óránkénti étkezés és a rendszeres testmozgás, meg lesz az eredménye.

2013. febr. 26. 12:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az előző írta, ne méregesd magad mindennap. 1 kiló semmi, lehet, hogy tested visszatartja a vizet vagy valami, természetes, hogy olykor ingadozik.

Arra gondolni, hogy úgyse fog menni, megint nem jó dolog, legyél lazább :D Két hét telt csak el, az nagyon kevés, s Te még fogyni is kezdtél, most ne zavarjon meg egy nagyobb mérlegelés :) Tényleg nem kell naponta.

Ami a kérdést illeti, én nem ösztönzöm magam különösebben, amúgysem fogyókúrázom, hanem életmódot változtattam. Ha meggyőződésem, hogy az helyes lépés, akkor nem térek vissza a régi, rossznak ítélt dolgokhoz, hiába nincs kb. semmi önfegyelmem :) Ja s máshol is írtam már, én, mint hedonista, mindig élvezetesebben táplálkozom, amikor életmódváltással kiiktatok ételcsoportokat. Keresek finom és egyszerű recepteket (lusta is vagyok s ha épp nem, akkor is fontos a humánerőforrás-management, bárhogy is van magyarul).

Eddig bejött.

Írtad, hogy nincs gond a diéta betartásával. Akkor miért ne folytatnád? S ha nem júniusig fogyod le a 10 kilót, akkor mi van? Jobb bármennyi, bármikor, mint feladni, nem? :)

2013. febr. 26. 13:29
 3/3 baad válasza:
Én is toltam a paleót, de úgy hogy low carb lengyen. Lehetőleg több proteint és kevesebb szénhidrátot próbálj meg enni. És ami a legfontosabb szerintem mellé: napi mozgás. Én napi 30p szoba biciklit toltam aerob. Havi 4-5 kiló így simán lemegy. Sikerült 69 kilóra lefogynom a 172-es magasságom mellé, hogy meg sem erőltettem magamat.
2013. márc. 5. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!