Hogyan szoktátok magatokat ösztönözni fogyókúra alatt?
http://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58
Először is ne mérd magad minden nap, de még csak hetente se nagyon. Ha jófajta ételeket viszel be, megvan a 3 óránkénti étkezés és a rendszeres testmozgás, meg lesz az eredménye.
Ahogy az előző írta, ne méregesd magad mindennap. 1 kiló semmi, lehet, hogy tested visszatartja a vizet vagy valami, természetes, hogy olykor ingadozik.
Arra gondolni, hogy úgyse fog menni, megint nem jó dolog, legyél lazább :D Két hét telt csak el, az nagyon kevés, s Te még fogyni is kezdtél, most ne zavarjon meg egy nagyobb mérlegelés :) Tényleg nem kell naponta.
Ami a kérdést illeti, én nem ösztönzöm magam különösebben, amúgysem fogyókúrázom, hanem életmódot változtattam. Ha meggyőződésem, hogy az helyes lépés, akkor nem térek vissza a régi, rossznak ítélt dolgokhoz, hiába nincs kb. semmi önfegyelmem :) Ja s máshol is írtam már, én, mint hedonista, mindig élvezetesebben táplálkozom, amikor életmódváltással kiiktatok ételcsoportokat. Keresek finom és egyszerű recepteket (lusta is vagyok s ha épp nem, akkor is fontos a humánerőforrás-management, bárhogy is van magyarul).
Eddig bejött.
Írtad, hogy nincs gond a diéta betartásával. Akkor miért ne folytatnád? S ha nem júniusig fogyod le a 10 kilót, akkor mi van? Jobb bármennyi, bármikor, mint feladni, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!