Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Csirke bőrét húzzuk le vagy...

Csirke bőrét húzzuk le vagy ne húzzuk le?

Figyelt kérdés
Volt, ahol azt olvastam, hogy a csirke bőre hasznos zsiradékból áll, de többnyire azt mondják, hogy le kell húzni lehetőleg még elkészítés előtt, mert emeli a koleszterinszintet és hizlal. Melyik igaz?

2013. febr. 26. 10:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%

Elvileg tisztában vagy vele, hogy a zsírfogyasztás nincs összefüggésben a koleszterinszinttel, és az elhízással.


Ami érdekesebb, hogy milyen a csirke zsírja. Nem jó az omega3 : omega6 zsírsavak aránya benne, DE ha most éppen nem telik lazacra, akkor meg kell elégedni a szárnyasok zsírjával.

2013. febr. 26. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
A vicc az, hogy a lehúzós-koleszterinszint csökkentéses történet a háziorvosomtól származik:)
2013. febr. 26. 11:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy nem kell leszedni, és nem is szoktam, egyedül csak akkor, ha csirkemellből csinálok valamit.Egyébként az más kérdés, hogy én nem szeretem, de a csládom többi tagja igen, ezért csak az enyémről huzigálom,le.
2013. febr. 26. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:

Nálam ez attól függ mit csinálok belőle.

Levesben, vagy sütőben sütve nem húzom le róla, (bár én nem eszem meg) Rántva igen

2013. febr. 26. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Az orvosok diagnosztikára és gyógyszer felírásra vannak kiképezve. Mit tudnának a zsírokról, koleszterinről. 1-1 olyan koponya van mint például a dr.Lenkei, aki az orvosi képzésen felül.. annak hiányosságai és hibái miatt képezte magát, tanult és ért a zsíranyagcserénkhez, a koleszterin funkciójához, fontosságához. A legtöbb orvosra ez nem igaz.
2013. febr. 26. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz sok zsirt foygasztani, akkor elöször süsd meg börével együtt - ugyanis az adja az izét, és csak fogyasztás elött húzd le.


Mellesleg a tápláléktól semmennyire sem függ a szervezetben lévö koleszterin mennyisége, ugyanis azt a szervezet saját maga állitja elö, másrészt igen nagy szükség van rá az egészséges müködéshez.

2013. febr. 26. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
En nem szoktam lehuzni, mivel finomabb, ha bele van fõzve az ételbe, viszont nem szoktam megenni.
2013. febr. 26. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
Én mindig leszedem. Sokkal finomabb a hús, ha bőr nélkül van befűszerezve, meg én túl zsírosnak tartom a bőrt.
2013. febr. 28. 06:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
57%

Apropó, szubjektív személyes:

A bőrben található kollagén, természetes forrás, én sült csirkénél egyébként imádom a ropogós, fűszeres, zsíros bőrt. De ízületvédők helyett én a csontok porcait is fogyasztom.

2013. febr. 28. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
31%

"De ízületvédők helyett én a csontok porcait is fogyasztom."


Ez igencsak jellemzö az értelmi szintedre, ugyanis éppen ott, a csontvégeken halmozódnak fel a különféle növekedési hormonok (amik a tápokban vannak, hogy gyorsan nöjön a csirke), az antibiotikumok - szóval mindenféle káros, egészségre ártalmas anyagok.

2013. febr. 28. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!