Csirke bőrét húzzuk le vagy ne húzzuk le?
Elvileg tisztában vagy vele, hogy a zsírfogyasztás nincs összefüggésben a koleszterinszinttel, és az elhízással.
Ami érdekesebb, hogy milyen a csirke zsírja. Nem jó az omega3 : omega6 zsírsavak aránya benne, DE ha most éppen nem telik lazacra, akkor meg kell elégedni a szárnyasok zsírjával.
Nálam ez attól függ mit csinálok belőle.
Levesben, vagy sütőben sütve nem húzom le róla, (bár én nem eszem meg) Rántva igen
Ha nem akarsz sok zsirt foygasztani, akkor elöször süsd meg börével együtt - ugyanis az adja az izét, és csak fogyasztás elött húzd le.
Mellesleg a tápláléktól semmennyire sem függ a szervezetben lévö koleszterin mennyisége, ugyanis azt a szervezet saját maga állitja elö, másrészt igen nagy szükség van rá az egészséges müködéshez.
Apropó, szubjektív személyes:
A bőrben található kollagén, természetes forrás, én sült csirkénél egyébként imádom a ropogós, fűszeres, zsíros bőrt. De ízületvédők helyett én a csontok porcait is fogyasztom.
"De ízületvédők helyett én a csontok porcait is fogyasztom."
Ez igencsak jellemzö az értelmi szintedre, ugyanis éppen ott, a csontvégeken halmozódnak fel a különféle növekedési hormonok (amik a tápokban vannak, hogy gyorsan nöjön a csirke), az antibiotikumok - szóval mindenféle káros, egészségre ártalmas anyagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!