Csirke bőrét húzzuk le vagy ne húzzuk le?
Figyelt kérdés
Volt, ahol azt olvastam, hogy a csirke bőre hasznos zsiradékból áll, de többnyire azt mondják, hogy le kell húzni lehetőleg még elkészítés előtt, mert emeli a koleszterinszintet és hizlal. Melyik igaz?2013. febr. 26. 10:52
11/13 anonim válasza:
Kössz, egy rúgás az egómba. Nem tört el a lábad?
12/13 anonim válasza:
Nos én meg diétázom és amikor éppen szárnyast eszem akkor nincs az az Isten amiért én lehúznám a bőrét :) max mikor már falatozok akkor is azért hogy a számba tegyem :)
minden másról lemondtam :)
13/13 Makoscsiga válasza:
Szerintem, ha megfelelő forrásból tudod beszerezni a csirkét (hormonmentes, antibiotikum mentes), akkor nincs miért lehúzni a bőrét. Ha ipari csirkét eszel, valószínűleg akkor sem olyan nagy baj megenni a bőrét, de a szárnyvégek állítólag nagyon magas koncentrációban tartalmazzák ezeket a szarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!