Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Csirke bőrét húzzuk le vagy...

Csirke bőrét húzzuk le vagy ne húzzuk le?

Figyelt kérdés
Volt, ahol azt olvastam, hogy a csirke bőre hasznos zsiradékból áll, de többnyire azt mondják, hogy le kell húzni lehetőleg még elkészítés előtt, mert emeli a koleszterinszintet és hizlal. Melyik igaz?

2013. febr. 26. 10:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%
Kössz, egy rúgás az egómba. Nem tört el a lábad?
2013. márc. 4. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim válasza:

Nos én meg diétázom és amikor éppen szárnyast eszem akkor nincs az az Isten amiért én lehúznám a bőrét :) max mikor már falatozok akkor is azért hogy a számba tegyem :)

minden másról lemondtam :)

2013. júl. 21. 04:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 Makoscsiga ***** válasza:
Szerintem, ha megfelelő forrásból tudod beszerezni a csirkét (hormonmentes, antibiotikum mentes), akkor nincs miért lehúzni a bőrét. Ha ipari csirkét eszel, valószínűleg akkor sem olyan nagy baj megenni a bőrét, de a szárnyvégek állítólag nagyon magas koncentrációban tartalmazzák ezeket a szarokat.
2013. júl. 30. 01:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!