Mit csinaljak ha a paleo tonkre tette az eddigi jol mukodo dietamat?
Figyelt kérdés
Mar 2eve hogy lefogytam es nagyon jol tudtam tartni a sulyom... eletmodot valtottam es minden remek volt, am mivel MEG egeszsegesebb akartam lenni attertem a paleora ezzel kiiktatva a maradek CH bevitelt is (zab es barna rizs) a tejtermekek (azaz a turo elhagyasa (csak azt ettem)) es huvelyesek elhagysaval. Viszont ezert sosincs az az igazi jol lakottsag erzesem es agyon tomom magam zsiros magvakkal es zoldsegekkel amikbol a vegen napi 5-6 ezer kaloria is osszejon...az eddigi 1200-1300 helyett. Meg nem kezdtem hizasnak de eleg valoszinu a bekovetkezese.:( Mit gondoltok mit csinalhatnek? Teljesen osszezavarodtam!!!2013. febr. 17. 16:21
11/14 anonim válasza:
Nyomatos a magvakat tojással, koleszterined szépen felkúszik majd, főleg, hogy még a rengeteg zsírt is megeszed. Normálisan mértéktartóan kell enni, az 1300 kalória is rohadt kevés volt amit ettél, az sem megoldás, az út a 2 között lenne, kicsit több mozgással kombinálva.
12/14 A kérdező kommentje:
minden nap sportolok es nem eszem mas "zsiradekot" utalom a tojassargajat...
2013. febr. 18. 18:12
13/14 anonim válasza:
(L) koleszterin.
Megtaláltuk megint az egyetlen anyagot, amit nem lehet túladagolni, de nagy szüksége van rá a szervezetünknek. Isten óvja a királynőt a koleszterintől, na meg a magyarokat is :)))
(nyulaknak tényleg mérgező lenne!)
14/14 Julie S válasza:
Hát, nekem a leírtakból csak az jön le, hogy csupán az elképzeléseidet tette tönkre egy jól működő diétáról. De az elképzeléseink nem mindig fedik a valóságot.
Mellesleg valóban zsírral, hússal és zöldségekkel érdemes elsősorban jóllakni.
Három éve egy dekát sem híztam vissza, pedig én sok gyümölcsöt eszem, főleg zöldség helyett és sosem törődtem azzal, hogy mennyi kalóriát fogyasztok. És már lassan el is felejtem, hogy valaha voltam húsz kilóval több is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!