Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már kezdek undorodni magamtól,...

Már kezdek undorodni magamtól, mit csináljak?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, kb 6 kg súlyfeleslegem van. A többiek szerint nem vagyok kövér de én utálok tükörbe nézni. Amikor kajálok mindig bűntudatom van.:( Mit csináljak? Hogyan adjam le ezt a 6 kg-ot? Eddig nagyon sokat sportoltam de már attól is elment a kedvem..:((
2013. febr. 15. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Kevés napi CH, több fehérje, még több salátaféle, zöldség, némi gyümölcs (lehetőleg reggel).
2013. febr. 15. 13:54
 2/3 anonim ***** válasza:

a depressziódat kezeld/kezeltesd először,azt old meg.

az étrend meg a többi majd ráér akkor ha már meggyógyultál.

kezd egy nagy dózisú multivitaminnal scitec multi pro.

2013. febr. 15. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem depressziós, csak tinilány. A tinilányok mind utálják, ahogy kinéznek, ha nem a súlyukat, akkor az orrukat, vagy a fülüket utálják. Kedves kérdező, továbbra is sportolj, egyél rendesen, és legyél sokat a barátaiddal. Előbb-utóbb felnősz, és semmi bajod nem lesz magaddal:)
2013. febr. 16. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!