Utálom a testem! UNDOROM magamtól. Miért jár még karácsonykor is ez az eszembe?
tegyél ellene bzdmeg, a zsír nem fog csak úgy magától elmenni csirkemellet grillezni, én is voltam már duci, hát rohadtul nem panaszkodtam hanem az első felismerésnél letettem a villát és elmentem kondibérletért
szóval kuss, amíg nem teszel ellene semmit, addig ne merj panaszkodni
Szerintem túl sokat foglalkozol a külsőddel.
Emellett, igen, tegyél magadért :)
Kellemes ünnepeket!
Én is utálom!
Döntési helyzetbe kerültem.
Teszek valamit, vagy tovább utálkozom még Karácsonykor is?
Döntöttem. Nem utálkozok, cselekszek...
Kondibérlet. :)
Boldog karácsonyt!
Tényleg tenni kell ezért, nem tűnik el ez magától.
Most karácsonykor ne akarj életmódot változtatni mert úgysem tudnál ellen állni semminek, ünnepek után, újévi fogadalom is lehet ez hogy elkezdesz egészségesebben étkezni, édességeket nasikat, elfelejted, és kezdj bele valami sportba!
Mégis hány kg. vagy és hány cm magas?
Nem mindegy és ne utálkozz, hanem igen sportolj és diétázz!
Boldog Karácsonyt!
hasonló a cipő...egyszer úgy döntöttem, elég az önsajnálatból...lefogytam 25 kilót. és három éve dekára pontosan tartom a súlyom... a nagy ár bizony eltörpül ahhoz a jó érzéshez, hogy bármit felvehetek, és nem dudorodik egy hurka sem..
tudom, ezt mondják únos-úntalan, de akarat és jellemfüggő az egész...
először is vegyél egy nagyon precíz digitális mérleget... persze ami nem mér mindent, csak egyszerűen a súlyod...de azt deka pontossággal...naponta kétszer mérni: reggel ébredéskor, este lefekvéskor... az a rohatt mérleg igencsak tud fegyelmezni!
Én se vagyok érte odáig, teszek ellene.
- 13 kg eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!