Szerintetek 3hónap alatt 6,5kg fogyás szép eredménynek számít? Megvontam magamtól a cukrot, édesítővel iszom mindent, viszont mellette ettem rendesen, még este is. Ez hogy történhetett?
Megvontad magadtól a cukrot és fogytál? NAHÁT!!! Kedves Kála ezt senki nem gondolta volna még álmában sem :)
Egyébként szép eredmény.
Ügyes vagy.
Én 2,5hónap alatt fogytam 20 kg-ot. Mondjuk én a cukor mellett a lisztet is lecseréltem, meg sok egyéb mást. De én is ettem mindent, csak máshogy készítettem el, mint régen.
Ne hallgass rá, a normális fogyási ütem a heti fél kg, vagyis 3 hónap alatt 6, nem a duplája. Nem az a lényeg, mennyi idő alatt fogysz le, hanem hogy ne hízd vissza.
Amúgy jó sok cukrot ehettél korábban, ha csak a cukor elhagyása ilyen eredményt hozott...
2,5 fél hónap alatt 20 kiló?!
Nekem senki ne mondja, hogy ez normális...
Normális vagy nem normális, baromi látványos, tök jó alakom lett és egy gramm sem jött vissza. Még mindig van mit leadnom, és sikerül is. Hetente még mindig lemegy 1-2 kiló, ha odafigyelek. Most fagyit eszem állandóan, mégsem hízok.
És nekem ez a lényeg. Emellett pedig egészséges is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!