Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Miért nem változik 3 hete a...

Miért nem változik 3 hete a súlyom? (Fontos) Nem akarok ilyen maradni.

Figyelt kérdés

Január 7-ikétől örök diétába kezdtem.

Nem eszek zsíros,olajban sült ételeket,panírozott dolgokat.

Semmi cukros kaját,Fehér lisztes dolgokat elfelejtettem,kizárólag buborék mentes vizet iszom.

Sok zöldség,gyümölcs,husit eszem.Rengeteg jégsalátát,grapefruitot. Banánt nem eszem,szőlőt utálom.

Kb 1000 kalóriát eszem meg,de ennyivel már úgy érzem hogy tele zabáltam magam.

Edzés: sokat gyalogolok (most vizsgák,tehát nem). Itthon Taekwondo edzést csinálok. Használom a kaloriabázis.hu oldalt,ami azt mondja hogy így heti 1.8 kg fogyást érhetek el.Hazugság 3 hete változatlan a súlyom. 22\L 165cm\92 kg. Olyanok kíméljenek meg a rosszindulatú megjegyzésektől hogy "nagyon kövér vagy" meg stb.

Van itthon tűkőr,én is látom. Nem kell az önbizalmamat még jobban rombolni ezzel.

Tippeket kérek,mit nem csinálok jól?

2013. jan. 28. 09:57
1 2 3 4 5
 41/44 Julie S ***** válasza:
Kérdező, tudod az a jó étrend, ami mellett komolyabb mozgás nélkül sem hízol el ennyire. Ami mellett viszont igen, ott a sporttal csak elfedted a problémát, de nem megoldottad. Hiszen mint látod, bármikor kerülhet az ember olyan élethelyzetbe, amikor nem tud annyit sportolni, mint szeretne.
2013. jan. 28. 12:52
 42/44 anonim ***** válasza:

Próbálj ki másfajta mozgást is! Neten rengeteget találni. Nekem az intervallum edzés hozott változást. De lehet, hogy Neked más jön be.

És persze türelem. Egyik barátnőmnek is volt, hogy megállt a fogyás, aztán minden héten lement egy kiló, pedig nem változtatott a diétán.

2013. jan. 28. 13:43
 43/44 anonim ***** válasza:

nem a mozgáson, hanem a kaján múlik..

sztem túl keveset eszel, ezért raktároz a szervezet. próbálj meg 25-30% fehérjét enni és a többi legyen zsír(50-60%)meg egy kis ch is jöhet mondjuk 10-20%-ig

2013. jan. 28. 14:09
 44/44 Mirk ***** válasza:

92 kilóhoz napi 1000 kalória tökéletesen beállítja a szervezetedet "éhező" üzemmódba, ami zsírraktározást jelent.

Ez egyébként a kalóriabázison is le van írva 5 helyen. Heti fél-1 kiló fogyás javasolt, 1.8 pedig hülyeség.

Január 7-től őrült zsírraktározásba kezdett a szervezeted, mivel úgy döntöttél, hogy aznaptól nem eszel.

A válaszokat nem olvastam el, megláttam az elsőt a "léböjt" kúrával és már láttam, hogy sok hülyeséget írtak neked.

Nem mondom, hogy nagyon kövér vagy meg stb. hanem azt, hogy buta vagy. Kezdj el enni. Napi 1700 legalább. Mellette minden nap valami mozgás. Ehetsz rántott húst meg kenyeret is. Úgysem fogod bírni hónapokig grapefruiton meg jégsalátán. Így fogsz fogyni.

2013. jan. 28. 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!