Miért nem változik 3 hete a súlyom? (Fontos) Nem akarok ilyen maradni.
Január 7-ikétől örök diétába kezdtem.
Nem eszek zsíros,olajban sült ételeket,panírozott dolgokat.
Semmi cukros kaját,Fehér lisztes dolgokat elfelejtettem,kizárólag buborék mentes vizet iszom.
Sok zöldség,gyümölcs,husit eszem.Rengeteg jégsalátát,grapefruitot. Banánt nem eszem,szőlőt utálom.
Kb 1000 kalóriát eszem meg,de ennyivel már úgy érzem hogy tele zabáltam magam.
Edzés: sokat gyalogolok (most vizsgák,tehát nem). Itthon Taekwondo edzést csinálok. Használom a kaloriabázis.hu oldalt,ami azt mondja hogy így heti 1.8 kg fogyást érhetek el.Hazugság 3 hete változatlan a súlyom. 22\L 165cm\92 kg. Olyanok kíméljenek meg a rosszindulatú megjegyzésektől hogy "nagyon kövér vagy" meg stb.
Van itthon tűkőr,én is látom. Nem kell az önbizalmamat még jobban rombolni ezzel.
Tippeket kérek,mit nem csinálok jól?
Tudom én persze. De ettől még nagyon undorodom tőle.. :(
lenyelem,és hányingerem van tőle....mindig utáltam pl a disznóhúst....
Akkor több zöldséget kell enni, és a zöldséget párolod zsíron.
Lehet hogy nem követed a paleó elveket, ez még nem ok arra, hogy fölöslegesen keményítőt egyél, glutént egyél. Mert ezután következetesen te kérdezed, hogy vajon miért nem fogysz.
A Taekwondo koreai HARCMŰVÉSZET, nem küzdősport. A belőle készített versenysport egy szégyen. Küzdősportot pedig senki sem gyakorol OTTHON, tehát valamelyik válaszolót fölösleges volt kioktatni (bár ez most nem fontos).
7 évig csináltam,itthon is lehet hidd el,az edzés részét,hogy nincs kit jól összepüfölni,ez egy másik része a dolognak.ugrások,rúgások,ütések,bemelegítést,tull-okat,fekvőtámaszokat hasizomgyakorlatokat,itthon is simán van helyem megcsinálni.Futás bemelegítés része marad ki,mert nem bírom csinálni.Püfölni párnát szoktam,amit pasim tart (de nem sokáig,mert egy idő után nyavajog h fáj.... :S )Nem vagyok magyarországi,bocs hogy nem tudtam a helyes kifejezését és össze tévesztettem a 2 dolgot...xD
Nem oltottam senkit,csak felháborított az h azt mondják nem mozgok.Akkor minek számít ez az edzés forma? Lazulás,alvás,ülés kategóriába tart?.....
Kérdező, tudod az ízlés az szokás dolga is.
Amúgy paleo előtt nem mertem zsírt (sem) enni, mert rosszul voltam tőle (már a látványától is). Epével kivizsgáltak, de semmi gondot nem találtak. Amint abbahagytam a gluténfogyasztást, rögtön semmi problémám nem volt a zsírral. De kellett hozzá 1-1,5 év, mire ízlés szempontjából is hozzászoktam a korábbihoz képest magas zsírfogyasztáshoz. De azóta el sem tudok képzelni bármilyen húsételt "szárazon", pedig azelőtt...
"ugrások,rúgások,ütések,bemelegítést,tull-okat,fekvő
támaszokat hasizomgyakorlatokat," igen tudod de hidd el h ettol latvanyosan zsirbol fogyni nem fogsz,és ebben semmi rosszindulat sincs. Elotte meg általánosságban beszeltem és nem rolad konkrétan, de ezt direkt ki is emeltem.
Én nem kötözködöm, és teljes mértékben elfogadom a használt kifejezéseidet.
Pároddal már ketten vagytok, úgy már lehet gyakorolni, egészen más mint egyedül. Nyilván az egyedül gyakorlásnak is megvan a szerepe, ez természetes.
A zsákolást, erősítést zsákoló és erősítő edzésnek nevezem. A véleményemen pedig alakítok, mert az a Taekwondós aki gyakorol ütni, az valamit jól csinál abban amit csinál. Tehát Taekwondózol.
Ehhez már csak egy harcművészes, keményítőszegény, tejmentes hús-zöldség-gyümölcs alapú laktató, egészséges táplálkozás kell!
akkor milyen mozgást ajánlotok itthonra? amit 2 tanulás között elvégezhetnék? ha ezek az irtó fárasztó és izzasztó dolgok nem segítenek.
Én azért gondoltam erre,mert ameddig ezt csináltam (7 év) nem volt gondom a súlyfelesleggel.Igaz volt rajtam izom,emiatt 65 kiló volt nálam a normális,és nem volt rajtam felesleg. :)
És amúgy bocsi,én nem akartam senkit megsérteni.Bocsánat ha ez mégis így alakult. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!