Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Miért nem változik 3 hete a...

Miért nem változik 3 hete a súlyom? (Fontos) Nem akarok ilyen maradni.

Figyelt kérdés

Január 7-ikétől örök diétába kezdtem.

Nem eszek zsíros,olajban sült ételeket,panírozott dolgokat.

Semmi cukros kaját,Fehér lisztes dolgokat elfelejtettem,kizárólag buborék mentes vizet iszom.

Sok zöldség,gyümölcs,husit eszem.Rengeteg jégsalátát,grapefruitot. Banánt nem eszem,szőlőt utálom.

Kb 1000 kalóriát eszem meg,de ennyivel már úgy érzem hogy tele zabáltam magam.

Edzés: sokat gyalogolok (most vizsgák,tehát nem). Itthon Taekwondo edzést csinálok. Használom a kaloriabázis.hu oldalt,ami azt mondja hogy így heti 1.8 kg fogyást érhetek el.Hazugság 3 hete változatlan a súlyom. 22\L 165cm\92 kg. Olyanok kíméljenek meg a rosszindulatú megjegyzésektől hogy "nagyon kövér vagy" meg stb.

Van itthon tűkőr,én is látom. Nem kell az önbizalmamat még jobban rombolni ezzel.

Tippeket kérek,mit nem csinálok jól?

2013. jan. 28. 09:57
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Harcművész,és ha ezt így csinálom,akkor eltűnnek ezek a zsír párnák? És vissza jön a régi alakom? Én nem akarok 50 kilós ropi sem lenni,jó volt nekem az izmos 65 kiló. :) Csak az zavar hogy nem vagyok a régi....régen ment akár 50 fekvőtámasz is (persze nem a nőiről van szó xD)Most csak 10 jön össze. Régen sikerült a spárga is ....most hiányzik 20 cm :( ....zavar h nem vagyok már olyan jó formában.:)
2013. jan. 28. 12:14
 32/44 anonim ***** válasza:

"Soha nem ettem meg többet mint 2000 kcal egy nap.És a zsírt,olajt mindig is utáltam.Utálom a sült burgonyát is és olyan társait is amik bő olajban sülnek meg.Soha nem ettem ilyent.Nyilván valóan most sem.

amikor meg régen rántott húst ettem azt is 6 rend szalvétában kipréseltem,mert undorodtam az olajtól....:S"

menj el másik orvoshoz, és vizsgáltasd ki magad normálisan. nem létezik, hogy majd 30 kilót hiztál szinte a semmitől, feltéve ha egészséges vagy!

2013. jan. 28. 12:20
 33/44 A kérdező kommentje:

Nincs semmi egészségügyi gondom. Amióta abbahagytam a mozgást,azóta hízom.Ennyi a nagy titok,ülök és tanulok,ameddig laposra ülöm a hátsóm. Az előtt rengeteget jártam edzésekre,és versenyekre stb. :) Ez a kulcs.

Ma már nincs pénzem edzésekre járni,minden pénz a könyvekre és az egyetemre megy.

2013. jan. 28. 12:26
 34/44 Robi.88. ***** válasza:
Ha régen 65 kilo voltal akkor mitol,menyni ido alatt hiztal el?
2013. jan. 28. 12:27
 35/44 A kérdező kommentje:
8 év alatt.....Pontosan az után kezdődött a hízás gondom amióta ott hagytam.... Étrendem maradt ugyanolyan,de már nem mozogtam. :)
2013. jan. 28. 12:32
 36/44 Robi.88. ***** válasza:
Az étrendeden viszont csak most valtoztattal nem? 8 évig ugyanugy és anynit ettel mint amikor aktivan sportoltal?
2013. jan. 28. 12:36
 37/44 anonim ***** válasza:

Az edzésed a kiváló közelében lehet (ez nagy szó, ugye eddig nem ezt írtam, de jobban kifejtetted hogyan is edzel) ezzel nincs gond.

Igen, normális étkezéssel minden esélyed megvan a valóban kiegyensúlyozott hormonrendszerhez, fogyáshoz..

A spárga, fekvőtámasz kizárólag gyakorlás kérdése, ha ez a célod menni fog. Én jobban szimpatizálok a jól kivitelezett, rendszeres edzéssel mint a nagyon komoly célok kitűzésével (nem akarok 50 szabályos fekvőtámaszt nyomni, megelégszem a rendszeres gyakorlással, amikor lenyomok 4*8-at, szépen, lassan. Utána ezt széles tartásban. Utána öklön, vagy ki hogy szereti).

A spárga ugyan ez, gyakorolni kell. Lehetőleg úgy, hogy ne a szalagjaink nyúljanak meg, hanem a csípőnk mozgékonysága fejlődjön, ez már edzéselmélet.

A tökéletes mozgás számomra az, amikor a harcművész edzés, erősítés kiegészül gyógytornákkal. Amik egyébként nem állnak messze a harcművészektől, csak megjegyzésként írom.

Te a tej-gluténmentességgel kezdhetsz, és néhány hónap múlva érdemes tovább tervezni, felmérve a hatásokat, sikereket.

2013. jan. 28. 12:38
 38/44 A kérdező kommentje:
Robi. Igen így van. Tudom nagyon jól h a hízásomnak mi a kulcsa. Nincs semmi egészségügyi bajom. Csak segítségre van szükségem hogy mit hogyan csináljak hogy újra beinduljon a fogyásom.... :)
2013. jan. 28. 12:41
 39/44 anonim ***** válasza:

hát akkor ha tudod a kulcsát a hizásodnak, akkor a megoldás is megvan.

kezdj el sportolni.

2013. jan. 28. 12:45
 40/44 A kérdező kommentje:
Írtam már hogy nincs rá pénzem. Csak valami itthoni mozgást tudnék csinálni.Kértem hogy mondjatok egy két dolgot... :( De még senki nem mondott.....:((((
2013. jan. 28. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!