Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Miért nem változik 3 hete a...

Miért nem változik 3 hete a súlyom? (Fontos) Nem akarok ilyen maradni.

Figyelt kérdés

Január 7-ikétől örök diétába kezdtem.

Nem eszek zsíros,olajban sült ételeket,panírozott dolgokat.

Semmi cukros kaját,Fehér lisztes dolgokat elfelejtettem,kizárólag buborék mentes vizet iszom.

Sok zöldség,gyümölcs,husit eszem.Rengeteg jégsalátát,grapefruitot. Banánt nem eszem,szőlőt utálom.

Kb 1000 kalóriát eszem meg,de ennyivel már úgy érzem hogy tele zabáltam magam.

Edzés: sokat gyalogolok (most vizsgák,tehát nem). Itthon Taekwondo edzést csinálok. Használom a kaloriabázis.hu oldalt,ami azt mondja hogy így heti 1.8 kg fogyást érhetek el.Hazugság 3 hete változatlan a súlyom. 22\L 165cm\92 kg. Olyanok kíméljenek meg a rosszindulatú megjegyzésektől hogy "nagyon kövér vagy" meg stb.

Van itthon tűkőr,én is látom. Nem kell az önbizalmamat még jobban rombolni ezzel.

Tippeket kérek,mit nem csinálok jól?

2013. jan. 28. 09:57
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
5%

Csinálj első körben egy léböjt kúrát, ettől össze is szűkül a gyomrod és a méreganyagokat is kitisztítod.

Aztán kezdj el diétázni, többféle fogyókúrás módszert vess be, váltogasd, hogy ne szokja meg a szervezeted és ne alkalmazkodjon hozzá, ne kezdjen el raktározni.

2013. jan. 28. 10:06
 2/44 anonim ***** válasza:

Egyrészt szerintem kicsit türelmetlen vagy, másrészt jól tennéd, ha orvoshoz mennél. Szervi ok vagy betegség is lehet a háttérben, ami miatt nagyon nehezen tudsz lefogyni, és ezt fontos lenne kideríteni.

Amúgy nekem a gyaloglás sokat segített a fogyásban, annyira nem csodálom, hogy ezt abbahagyva nem nagyon fogysz. Szóval, ha befejezted a vizsgázást, vagy még jobb lenne már most, a tanulás szüneteiben újra gyalogolni, amennyit tudsz.

2013. jan. 28. 10:07
 3/44 A kérdező kommentje:

A gyomrom össze szűkülésével nincs már gond. 1000 kalóriától olyan tele vagyok h másnapig nem kell egy falat kaja sem.Nem akarok fogyókúrát,millió ilyent csináltam,már mindent kipróbáltam,mindig visszajött a súlyom,életmódváltás a megoldás nálam,orvos is meg mondta....komolyan csinálom,és mégse mennek le a kilók.

Lassan bele kell törődjek abba hogy mindig ekkora leszek :((( és ezt meg nem akarom. Valamit rosszul csinálok,és nem tudom,hogy mit :(

2013. jan. 28. 10:11
 4/44 A kérdező kommentje:
Asztmás vagyok. Ezen kívül semmi más bajom nincs. (nem bírok futni,és úszni sem mert pár méter után köpöm ki a tüdőm,hányásig köhögök...)
2013. jan. 28. 10:12
 5/44 anonim ***** válasza:
Mit eszel egy nap? Tegnap mit ettél?
2013. jan. 28. 10:27
 6/44 anonim ***** válasza:
Mennyit mozogsz? És mit?
2013. jan. 28. 10:35
 7/44 anonim ***** válasza:
74%

Rossz az elméleti alapod.

1000 kcal, kalóriabázis.. ugyan már.. te is látod hogy kamu. Egy ember ennél többet eszik.

Nem eszel fehér lisztet, és teljes őrlésűt? Tejtermékeket?

Optimális működést, fogyást vársz és alig eszel? Nem illik össze a kettő.

Maradj a húsoknál, zöldségeknél, zsírral vigyél be több kalóriát, segíteni fogja a tested működését. És lakj jól. Ne azért mert összeszűkül a gyomrod, hanem mert eleget eszel.

Tehát mit nem csinálsz jól:

- Keveset eszel.

- Nem biztos, hogy jó dolgokat (a zsír mellőzés a divatdiétázók jellemzője nem a megfontolt embereké).

2013. jan. 28. 10:38
 8/44 Julie S ***** válasza:
100%

1. Alapos orvosi kivizsgálás. Kettő vagy akár három különböző dokinál is. Gyógyszereket szedsz-e?

2. Zsíros húsokat (is) ennék, és kevesebb gyümölcsöt.

3. Mérleg felejtős, elő a centivel. De leginkább ne stresszeld magad a súlyodon, mert a végén már semmi változásnak sem fogsz tudni igazán örülni.

4. Három hét még nem nagy idő, a fogyás üteme mindenkinél más.

5. Nem számolnék a helyedben kalóriát.

2013. jan. 28. 10:51
 9/44 anonim ***** válasza:
Valami nem oké ... pajzsmirigy nyavalyámmal lement Január 3 óta több mint 4 kiló úgy ,hogy ebből 2x tartottuk a szülinapomat ...és még mindig gyenge vagyok a lemondásokhoz.. DE működik húsok ,zöldségek ,gyümölcs !
2013. jan. 28. 11:03
 10/44 anonim ***** válasza:

szerintem sem ártana egy orvosi kivizsgálás, mert akárhogy nézem szerintem már mozdulnia kellett volna a mérlegnek.

annyit még hozzátennék, hogy a kalória beviteled nagyon kevés.

én azon éhen halnék, pedig én is fogyózom. neked 1500 kcal alá nem szabadna menned mert az nagyon kevés, és idővel teljesen leáll az anyagcseréd.

2013. jan. 28. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!