Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Miért nem változik 3 hete a...

Miért nem változik 3 hete a súlyom? (Fontos) Nem akarok ilyen maradni.

Figyelt kérdés

Január 7-ikétől örök diétába kezdtem.

Nem eszek zsíros,olajban sült ételeket,panírozott dolgokat.

Semmi cukros kaját,Fehér lisztes dolgokat elfelejtettem,kizárólag buborék mentes vizet iszom.

Sok zöldség,gyümölcs,husit eszem.Rengeteg jégsalátát,grapefruitot. Banánt nem eszem,szőlőt utálom.

Kb 1000 kalóriát eszem meg,de ennyivel már úgy érzem hogy tele zabáltam magam.

Edzés: sokat gyalogolok (most vizsgák,tehát nem). Itthon Taekwondo edzést csinálok. Használom a kaloriabázis.hu oldalt,ami azt mondja hogy így heti 1.8 kg fogyást érhetek el.Hazugság 3 hete változatlan a súlyom. 22\L 165cm\92 kg. Olyanok kíméljenek meg a rosszindulatú megjegyzésektől hogy "nagyon kövér vagy" meg stb.

Van itthon tűkőr,én is látom. Nem kell az önbizalmamat még jobban rombolni ezzel.

Tippeket kérek,mit nem csinálok jól?

2013. jan. 28. 09:57
1 2 3 4 5
 11/44 Robi.88. ***** válasza:

Meg ha nem mozogsz akkor ne várd azt h sokat fogsz fogyni.

Nem értem amugy h miért mindenki azzal jon h biztos eu-i gond miatt vannak elhizva az emberek, persze nem azt mondom h nincs ilyen és h itt nem lenne lehetseges.

Amugy 1000 kalorai tényleg keves, igy raktarozni fogsz. Az sem mindegy h ezt hány részben eszed meg. A szokasos reggeli ebed vacsora nem elég érdemes 5-6 étkezésre osztani. Az este 6 utan nem eszek egy baromsag mert mi van ha pl éjfélig fennt vagy?

2013. jan. 28. 11:32
 12/44 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

én sem mozogtam, mozgok (habár tudom, hogy kellene), nem is volt ekkora túlsúlyom, többet is ettem, nem is voltam ennyire szigorú kaja szempontjából, és mégis fogytam.

3 hét után szerintem kellett volna valamennyit fogynia, ezért mondja mindenki, hogy itt valami eü. probléma áll a háttérben.

2013. jan. 28. 11:36
 13/44 A kérdező kommentje:

5-ös. Tegnap reggeliztem egy almát,1 főtt tojást,1 szelet sonkát,15g teljes kiőrlésű kenyeret.

Ebéd: 200 gr grillezett csirkemell,kovászos uborkával.

Közben meg ettem egy grapefruitot.

Vacsora:1 kisebb fej jégsaláta,1 paradicsommal.

Meg ittam a nap folyamán kb 2 liter csapvizet.

5-os: Feljebb írtam hogy Taekwondo edzést csinálok napi kb 1 órát intenzíven.(gyengébbek kedvéért ez egy küzdősport)

2013. jan. 28. 11:36
 14/44 A kérdező kommentje:
Robi,egy szóval sem mondtam hogy este 6 után nem eszem.Ez egy hülyeség.!!!
2013. jan. 28. 11:38
 15/44 A kérdező kommentje:
Meg azt is írtam hogy taekwondo edzést csinálok.Sajnálom hogy egyesek erre azt mondják hogy nem mozgok.Egy ilyen edzéssel egy óra alatt kb 900 kcal-t lehet elégetni.Na de ez mind1.....
2013. jan. 28. 11:40
 16/44 A kérdező kommentje:

Orvos már látott,ne mindenki ezt mondja.Soha nem ettem meg többet mint 2000 kcal egy nap.És a zsírt,olajt mindig is utáltam.Utálom a sült burgonyát is és olyan társait is amik bő olajban sülnek meg.Soha nem ettem ilyent.Nyilván valóan most sem.

amikor meg régen rántott húst ettem azt is 6 rend szalvétában kipréseltem,mert undorodtam az olajtól....:S

2013. jan. 28. 11:42
 17/44 A kérdező kommentje:
Ja még valami,le ment már 4 kiló,de 2 hete áll a sulyom a 92-ön......
2013. jan. 28. 11:42
 18/44 Julie S ***** válasza:
Csak úgy érdeklődnék, hogy hogyan is kerültél te a "paleo diéta" kategóriába, ha teljes kiőrlésű kenyeret eszel? Ha paleózni akarsz, akkor nincs glutén, főleg nem teljes kiőrlésű kenyerek formájában... És most nem ellened beszélek, hanem érted!
2013. jan. 28. 11:43
 19/44 anonim ***** válasza:
Kenyeret nem eszünk ...
2013. jan. 28. 11:43
 20/44 A kérdező kommentje:

Én nem a paleot követem. :) fehér lisztet nem eszek.

Esetleg hasonló a paleohóz,ezért ebben a kategóriában írtam.

2013. jan. 28. 11:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!