Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mennyit lehet fogyni paleolit...

Mennyit lehet fogyni paleolit diétával?

Figyelt kérdés
65 kg vagyok. Le akarok fogyni 10 kg-t. A paleolit étrenddel mennyit tudok fogyni 2 hónap alatt, ha mellette 3 órát szobabiciklizek? És mit ehetek, a zöldségen és a gyümölcsön kívül?

#paleolit #paleolit étrend #paleolit diéta #fogyás paleolit diétával
2012. aug. 14. 13:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Paleolit táplálkozással az összes túlsúly el fog tűnni rólad. Én 67 kg voltam amikor kezdtem és addig fogytam amíg el nem értem az 54-et, azóta állandó a súlyom. Valószínűleg ez az ideális, egészséges súly számomra. Nem is a fogyókúra miatt csináltam, a fogyás csak kellemes mellékhatása. :) Most 54 kg vagyok a 172 centimhez és nagyon jól érzem magam. Mellesleg tegnap este 9-kor még szalonnát vacsiztam pritaminpaprikával. :D

27/N

2012. aug. 19. 18:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Még kiegészíteném a válaszomat azzal, hogy egyáltalán nem szükséges napi 3 órát szobabiciklizned! Tekerj, amikor jólesik, pl minden nap fél órát vagy két naponta egyet! Amit a tested diktál... ha aznap jobban esik pihenni, akkor tedd azt, hosszútávon nagyon nehéz lenne tartani a napi 3 órát. Tűzz ki olyan olyan célt a sportban, amit könnyen tudsz tartani, különben el fog menni a kedved hamar, később aztán növelheted a mennyiséget. Persze ez csak jó tanács, a sport mindenképpen hozzásegít a céljaidhoz, ha sokat csinálod, akár mérsékelt intenzitással.
2012. aug. 20. 19:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyébként belevágtál? :-)
2012. aug. 20. 19:12
 14/16 anonim válasza:

11-es válaszadó,segítesz nekem ezzel kapcsoltban?

Írj privit.

2012. szept. 6. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Én 72kg-ról indultam, most 55kg vagyok és még fog lejjebb menni szerintem. Mostanában jutottam odáig hogy kedvem és erőm is van mozogni mellette, eddig arra sem voltam képes. rendbe jött a súlyos vérszegénységem, ma már jók az eredményeim. Mellesleg pajzsmirigy alul működésem van és még így is tudok fogyni.

Nyár elején kezdtem a paleózást.

Sok húst, tojást, halat eszek zöldségekkel. A gyümölcsöket úgy fogyasztom mint azelőtt az édességeket: nasiként, nem főétkezésként. Túl sokat ennék belőlük ha gyümivel akarnék jóllakni. :) Inzulinrezisztenciám is van, a sok gyümi sem jó ilyenkor.

2012. okt. 23. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Én futással + paleoval egy hét alatt 2 kilót fogytam.
2012. nov. 13. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!