Mennyit lehet fogyni paleolit diétával?
Paleolit táplálkozással az összes túlsúly el fog tűnni rólad. Én 67 kg voltam amikor kezdtem és addig fogytam amíg el nem értem az 54-et, azóta állandó a súlyom. Valószínűleg ez az ideális, egészséges súly számomra. Nem is a fogyókúra miatt csináltam, a fogyás csak kellemes mellékhatása. :) Most 54 kg vagyok a 172 centimhez és nagyon jól érzem magam. Mellesleg tegnap este 9-kor még szalonnát vacsiztam pritaminpaprikával. :D
27/N
11-es válaszadó,segítesz nekem ezzel kapcsoltban?
Írj privit.
Én 72kg-ról indultam, most 55kg vagyok és még fog lejjebb menni szerintem. Mostanában jutottam odáig hogy kedvem és erőm is van mozogni mellette, eddig arra sem voltam képes. rendbe jött a súlyos vérszegénységem, ma már jók az eredményeim. Mellesleg pajzsmirigy alul működésem van és még így is tudok fogyni.
Nyár elején kezdtem a paleózást.
Sok húst, tojást, halat eszek zöldségekkel. A gyümölcsöket úgy fogyasztom mint azelőtt az édességeket: nasiként, nem főétkezésként. Túl sokat ennék belőlük ha gyümivel akarnék jóllakni. :) Inzulinrezisztenciám is van, a sok gyümi sem jó ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!