Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki jár Miskolcon az m1...

Valaki jár Miskolcon az m1 fitness be? én most iratkoztam be fogyni szeretnék de még nem tudom hogy mi hogy megy.

Figyelt kérdés

2012. aug. 14. 10:15
 1/2 Szoondiii ***** válasza:
úgy megy a fogyás, hogy nem eszel gabonákat, lisztes tejes cukros dolgokat, hanem húst, zöldséget, olajos magvakat.. gyümölcsöt, és be fog állni az egészséges testsúlyod. olyan edzést érdemes csinálni, ami 5-10 év alatt sem teszi tönkre az ízületeidet.
2012. aug. 14. 10:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Én voltam már ott, 3 alkalommal összesen :)(egy hétvégére utaztunk le párom szüleihez, és nem akartam edzés nélkül maradni). Annyira nem voltam elájulva a helytől, használtam a lépcsőzőgépet, eliptrikus trénert és a futópadot, kb. ennyi. Viszont a futópad annyira jó volt, sosem használtam még ilyen jó minőségűt, élmény volt az edzés rajta :)

Amúgy a fogyásnál 70%-ban számít az evés és 30%-ban a sport, de sport nélkül nem az igazi a fogyás, tehát nagyon jól döntöttél, hogy beiratkoztál, viszont az étkezési szokásaidon mindenképpen változtass.

Sok sikert! :)

2012. aug. 14. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!