Valaki jár Miskolcon az m1 fitness be? én most iratkoztam be fogyni szeretnék de még nem tudom hogy mi hogy megy.
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 10:15
1/2 Szoondiii válasza:
úgy megy a fogyás, hogy nem eszel gabonákat, lisztes tejes cukros dolgokat, hanem húst, zöldséget, olajos magvakat.. gyümölcsöt, és be fog állni az egészséges testsúlyod. olyan edzést érdemes csinálni, ami 5-10 év alatt sem teszi tönkre az ízületeidet.
2/2 anonim válasza:
Én voltam már ott, 3 alkalommal összesen :)(egy hétvégére utaztunk le párom szüleihez, és nem akartam edzés nélkül maradni). Annyira nem voltam elájulva a helytől, használtam a lépcsőzőgépet, eliptrikus trénert és a futópadot, kb. ennyi. Viszont a futópad annyira jó volt, sosem használtam még ilyen jó minőségűt, élmény volt az edzés rajta :)
Amúgy a fogyásnál 70%-ban számít az evés és 30%-ban a sport, de sport nélkül nem az igazi a fogyás, tehát nagyon jól döntöttél, hogy beiratkoztál, viszont az étkezési szokásaidon mindenképpen változtass.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!