Mennyit lehet fogyni paleolit diétával?
bakker, alattad van kiírva ugyan ez a kérdés..
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__paleo-dieta__33152..
2 hónap alatt 3 órát szobabicikliznél? nem túl kíméletes az egy kicsit? :)
mit ehetsz? nem kellene kicsit utána olvasni? ennyi erővel valami értelmetlen divatdiétát is csinálhatnál, ha semmit sem tudsz egy táplálkozási rendszerről ne haragudj, de azon a szinten vagy mint a sok anorexiás tinilány.
egyáltalán honnan tudod, hogy egészséges a paleolit, ha nem tudod miket ajánl enni?
jó olvasgatást, és szép napot kívánok!
a stílusomon kérlek ne sértődj meg, nem ellened irányul, de úgy vélem jogos. :)
Ez egy nagy hülyeség...
Más módszert keress!! Pl. update: mindent lehet módjával, lighosan
Sima diétával is többet érsz...
A diéta szó jelentése: étrend
...kedves utsó...
Update:
gluténnal, szójával teletömött túlárazott hulladékok.
nem, nem lehet mindent enni módjával, mert a cián halálos, a gluténon, szénhidráton, tejen felnövő generációkban pedig már népbetegség az elhízás, a cukorbetegség és a szív-érrendszeri problémák miatti halálok.
Ha betartod a szabályokat, pont annyit fogysz, amennyit neked kell, lehet, hogy 6-ot csak, lehet, hogy 12-t.
A szabályok pedig:
-csak akkor egyél, ha éhes vagy, ne egyél unalomból és ne edd túl magadat
-tilos: cukor, gabona (kivétel néha lehet zabpehely), burgonya, hüvelyesek (köztük a földimogyoró), tej és tejtermékek (kivétel lehetnek az érett sajtok)
- amit szabad: zöldség, gyümölcs, húsfélék (kivéve feldolgozottak), halak, tenger gyümölcsei, természetes édesítők, olajos magvak, mértékkel növényi olajok, mehetnek a zsírok, kókuszolaj, tisztított vaj
Én 2 éve tartom, végigcsináltam vele egy terhességet, ami teljesen zavartalan volt és már a kórházból vékonyabban jöttem haza, mint előtte voltam. Soha azelőtt ilyen izmos, vékony nem voltam és egyszer sem voltam beteg, pedig hosszú ideig szoptattam is. Szóval nekem bevált, és nemcsak a fogyásra.
Sok sikert kívánok, kedves Kérdező!
Köszönöm kérdésed, én azért vagyok 21%-os, mert nem csak érdeklődőknek írok, hanem az elmúlt 2 hétben lényegében mindenkinek. A mindenkiről tudni kell, hogy nagy többségben olyan emberekből állnak, akik vallásos meggyőződéssel hisznek a modern dietetikában, illetve meg vannak győződve arról is, hogy ha valaki nem eszik keményítőben dús élelmiszereket, akkor az megbetegszik/meghal.
Tehát ahol én írok, az bizonyos emberek által mindig le lesz pontozva, és a véleményem veszélyesnek lesz ítélve, személyem pedig unintelligensnek.
például a közeljövőben valószínűleg törlésre kerülő kérdés szerint:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__33..
augusztus végéig tudok csak maradni.
néhány régebbi affér miatt elég rendesen tiltottak, és csak bizonyos pontokról tudok bejelentkezni. ezek a helyek fognak augusztus végéig tartani. nos ennyit a személyes dolgokról.
a világ megváltódása sajnos csak generációk alatt lehetséges, függetlenül az itteni erőfeszítésektől. ezt csak pozitívan lehet felfogni: szép lassan egészségesek lesznek az emberek. az addig feleslegesen megbetegedő, meghaló emberekre nem szabad gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!