Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nő a súlyom, mióta...

Miért nő a súlyom, mióta sportolok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

10kg fogyás után úgy döntöttem, hogy eljött az alakformálás ideje. Eddig 3 spinning edzésem volt + itthon tornázok. A súlyom viszint 2.5kg-mal több. Étkezésben annyit változtattam, hogy iszom edzés után egy fehérjét, ha nagyon intenzív, akkor általában eszek 2-3 tojás fehérjéből rántottát.

Mi lehet az ok? 1 hét alatt biztosan nem az izmom ugrott meg...

2019. márc. 27. 23:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem is akarok izmosodni tőle :) Főként fogyni szeretnék, állóképességet növelni. Formásodni itthon edzek.

A súlyomat mindig reggel, ugyanabban az időpontban mérem.

2019. márc. 28. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
36%

"3 spinningtől izmosodás??? Na ne vicceljetek már🤣🤣🤣🤣"

"Spinningtől meg életben nem fogsz izmosodni, mivel kardió mozgás."

Ti sportoltatok valaha is az életben?? Én ha elmentem egyszer (először) fél órára futni már attól formásabbnak és izmosabbnak tűnt a lábam. 3 ilyen alkalomtól még szembetűnőbb volt a változás!

Viszont azt nem értem miért spinning. Akiket látok ilyen órákra járni azok mind lapos seggűek nagy sódarral. Kivéve persze az oktató aki futás mániás.

Edzés utáni fehérje tömegeléshez tökéletes. Ha nem ez a célod, ezt sem értem. Ahogyan a tojásnak is reggelire kéne mennie.

A fogyást sem írtad le. Csak koplaltál? Mert akkor kezd visszajönni.

2019. márc. 29. 00:09
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
#12, igen, sportolok, kozel 15 eve. Bar biztosan jobban kepben vagy a zsiregetes meg az izomepites szabalyaival. #feeltheirony
2019. márc. 29. 09:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, biztos koplaltam...nem vagyok egy idióta, régóta foglalkozom a dologgal. 1600-1800kcal-lal fogytam (ami több, mint BMR+100) és a makrók is rendben vannak.
2019. márc. 29. 17:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Senki se írta, hiába kerestem a válaszok között.

Én is így voltam, mikor hirtelen elkezdtem edzeni pár éve. Most idén (kihagyások után) szintén ez volt.

Az ok: Mivel eddig nem mozogtál, az izmok hirtelen durrantak be a sport hatására.

Aki azt írta, formásodott 3 futástól nála ugyanez lehetett a helyzet.

Nyilván ez nem valódi izmosodás, mindössze "bekapcsoltak". Ez nem marad így, amint kicsit megszokja a tested, visszaáll a súly, és visszahúzódik a dolog.

2019. ápr. 1. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!