Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sokat zabáltam ma?

Sokat zabáltam ma?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy elég egészségtelen,tele szénhidrártt,gyümölcscukorral,de az a baj,hogy rengeteget eszem egyszerre..

R:2tk kávékrémpor,4tk kakaopor a kávémba,édesitö

T:kb 1kilo sárgabarack

E:padlizsánkrém(mustár,so,citrom,hagyma)ubival,2paradicsommal

1nagy alma

V:egy nagy üveg fött eper,vizzel,édesitövel,100g orda,3paradics,2uborka

170/60/N

Ez nagyon sok? Ha jol számoltam kb 1600 kaloria,de szerintem több,nem szeretnék hizni.

2018. máj. 30. 19:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem merek tartslmasabbat enni,mert ha elkezdek enni egyszerre nagyon sokat eszem és félek,h ha pl elkezsenék hust enni,elszaladna velem a lo és kaloriatöbbletbe lennék.
2018. máj. 30. 20:40
 12/23 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért
2018. máj. 30. 20:41
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az aki az anorexiabol gyógyult? De ha így folytatódik nem gyógyulást ki belőle
2018. máj. 30. 21:47
 14/23 anonim ***** válasza:
*nem gyógyulsz bocsi
2018. máj. 30. 21:47
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem kell húst enned, ha nem akarsz. Én nem tudok válaszolni az adagos kérdésedre, mert nem hiszek az adagokban s ha én nyúlok húshoz olyan céllal, hogy jóllakjam vele, az azonnal túllövi a nagyon jóindulattal 100 grammos fehérjeigényemet.

Tényleg nem számít az adag, ha neked kevés nagy étkezés kell, egyél úgy. Semmi értelme pici adagokkal végigéhezni a napot ugyanannyi kalóriában, amennyivel jóllakott is lehetnél. Már ha ilyen vagy, én igen s még sokan.

Attól ne félj előre, hogy a tartalmasabb ételből sokat fogsz enni. Simán lehet, hogy abból kevesebb is elég, főleg, hogy a fehérjét hanyagolod, az általában leglaktatóbb makrotápanyagot és sok cukrot eszel, ami tipikusan pocsékul laktat. Persze vannak kivételek.

Én terveznék egy tisztességes napot s megpróbálnám betartani.

Pl. ehetnél valamikor egy rántottát zöldségekkel (kicserélhető más jó fehérjeforrásra is, de ez egy jó kis példa és én mindig tojást eszem :D). Ez sokakat laktat, mégpedig annyira, hogy kevesen eszik rengeteg tojásból (ez elég eufémisztikus, tipikusan nagyon kevés tojásból szokták enni). Bár lehet, hogy neked sikerül, ezt nem tudhatom, nehéz extrapolálni az epreidből, teljesen más az összetétel :D

2018. máj. 30. 22:38
 16/23 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mennyiségre soknak tűnik, de fehérje és zsír alig van benne, pedig ezek laktatnak legjobban sok embert. Régebben olvastam, és lehet benne valami, hogy sokan azért esznek többet a kelleténél, mert amíg a szervezetük nem jut megfelelő mennyiségű fehérjéhez, addig úgy érzik, enniük kell.

Én a helyedben nem félnék a hústól, az se baj, ha nem száraz csirkemell. Próbáld ki, mennyit bírsz belőle megenni egyszerre, kíváncsi lennék. A tojást is mindenképpen iktasd be.

2018. máj. 31. 00:00
 17/23 A kérdező kommentje:
Néha szoktam 6db tojásfehérjéböl+tárkonnyal+mustárral+rengeteg ubi,pardics hozzá rántottát,de éhes maradok töle,ez nagyon gáz?
2018. máj. 31. 03:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen az.
2018. máj. 31. 08:35
 19/23 anonim ***** válasza:

Már megint te vagy az?

https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__9..

https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__9..

Ezeknél a kérdéseknél leírták már többen, hogy ez így nem jó. Nem, a mostani sem jó.

További jó gyógyulást, még sok van előre, de sikerülhet.

2018. máj. 31. 08:52
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm,ma 150g csirkemellböl csináltam pörköltet"sok viz,1hagyma,2fokhagyma,1paradicsom,1kápia,füszerek

Igy jo ugye? Ezt ettem ecetes salátával

150g nyers csirkemell kaloriát kell nézzem akkor,ugye?

2018. máj. 31. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!