Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sokat zabáltam, mit...

Nagyon sokat zabáltam, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma olyan sokat ettem. Megettem két tál rizset reggel, ettem egy kis mogyorót meg most két tál paprikás krumplit. Emellett még zöldségeket is 3 tojással. Tuti túlléptem a szükségletemet. :( Ma már úgysem eszek többet de akkor is :( Csupa hizlaló kaja.
2017. febr. 4. 15:45
 1/3 Bulimic Royalty ***** válasza:
0%
Hánytasd meg magad és tornázz.Akkor még fogyhatsz is holnapra.:)
2017. febr. 4. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Nehogy!!

Tornázz, de max 1 órát.

2017. febr. 4. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, neked mi a tál. Nekem teljesen OK napnak tűnik.

Nincs hizlaló étel, a kalóriatöbblet hizlal. A fentiek zöme pedig pont hogy ideális fogyáskor sokunknak.

Néha pedig nem gond, ha többet eszel. Sokan tapasztalják a ch vagy kalória hintáztatás előnyeit. Plusz néha a közérzetünknek is jó rendesen enni.

Az nem zabálás, hogy néhanapján jóllaksz s beviszed, amire szükséged van. Még az se, ha egy icipicit fölémész az aznapi igényeidnek.

2017. febr. 4. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!