Nagyon sokat zabáltam, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma olyan sokat ettem. Megettem két tál rizset reggel, ettem egy kis mogyorót meg most két tál paprikás krumplit. Emellett még zöldségeket is 3 tojással. Tuti túlléptem a szükségletemet. :( Ma már úgysem eszek többet de akkor is :( Csupa hizlaló kaja.2017. febr. 4. 15:45
1/3 Bulimic Royalty válasza:
Hánytasd meg magad és tornázz.Akkor még fogyhatsz is holnapra.:)
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, neked mi a tál. Nekem teljesen OK napnak tűnik.
Nincs hizlaló étel, a kalóriatöbblet hizlal. A fentiek zöme pedig pont hogy ideális fogyáskor sokunknak.
Néha pedig nem gond, ha többet eszel. Sokan tapasztalják a ch vagy kalória hintáztatás előnyeit. Plusz néha a közérzetünknek is jó rendesen enni.
Az nem zabálás, hogy néhanapján jóllaksz s beviszed, amire szükséged van. Még az se, ha egy icipicit fölémész az aznapi igényeidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!