Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 9 napja gyümölcs diétázok 1...

9 napja gyümölcs diétázok 1 nap tele zabáltam magam piskótával mozdulni is alig bírtam, sokat rontott ez?

Figyelt kérdés
Kedden ettem tele magam. Joghurtot és narancsot ettem keddig nagyon kevés főt ételt ettem szerdától mandarint és joghurtot eszem azóta kis főtt étellel. De nem látok fogyás eredményt kerékpározni szoktam napi fél órát. Hány nap alatt kéne látszódni az eredménynek?

2012. máj. 3. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Te vagy az élő példa arra hogy mindenféle logika nélküli elmével, szinte agy nélkül is lehet élni!:o

Szóval te 9 napig koplaltál, és nem érted, hogy miért nem látszódik..de minden bizonnyal folytatod ezt, 10 nap gyümölcs nap, 1 nap falásroham, 10 nap víznap, 2 nap falásroham, majd örökkévalóságig halál

2012. máj. 3. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Aha és ennek mi értelme volt? Ha izomból szeretnél fogyni és zsírt szeretnél helyette növeszteni, akkor csak így tovább.
2012. máj. 3. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:
haat téged se alldott meg az ég sok ésszel ugye? beteg vagy és doki mondta h 9nap gyumolcs dietazz mer az kell az egeszségedhez?? mert ha nem akkor jo nagy hulyeséget csinalsz..9 napig eszed a sok sok gyumolcscukrot, ezzel gyarapítod a szenhidrat raktaraidat, az egy dolog hogy sok vitamint viszel be szervezetbe illetve rostot, ami megnoveli az anyagcserédet, de csak annyit ersz el vele, hogy kiurited a beleidet-persze ha csak nem zabalod magad agyon piskotaval!!! jaj es cs most olvasom, hogy gyumolcs dieta, de kozbe még főtt ételt is eszel, hát biztos lelkiismeretes lehetsz..térj észhez és vállts életmódot, fehérjét kell enni nem szénhidrátot!!!!
2012. máj. 3. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!