Rettentő sokat zabáltam ma. Kb hány kalória lehetett? Ezzel vége mindennek? Nagyom elbizonytalanodtam.
reggeli: 2 zsömle, kis margarinnal, 1 szelet olasz szalámival, paradicsommal, 2 dl tej
tízórai: 2 db főtt lecsó kolbász, mustárral, majonézzel, ketchuppal, 1 szelet kenyérrel
ebéd: egy adag húsleves, kis adag paprikás krumpli egy sült csirkecombbal
uzsonna: 2 óriás pöttyös
vacsora: 2 szelet natúr vajkrémes kenyér paradicsommal, paprikával, 2 dl tej
vacsorát még nem ettem meg, de megfogom, ennek a napnak már úgyis annyi :(
ja plusz még megettem egy csomag pom bar chipset.
nem azt kérdezem, hogy kerek perec ez hány kalória, csak úgy nagyjából mennyi lehetett.
ja gondolom nem ért semmit, de volt reggel 40 perc futás, plusz 1 óra aerob edzés.
171cm, 60 kg, 19/L
Ennyi belefér simàn,ha egy ève fogyòzol.:-)
Kb 3500 kcal lehetett.
Ha nem baj én azért kiszámoltam neked ;)
reggeli: 2 zsömle, kis margarinnal, 1 szelet olasz szalámival, paradicsommal, 2 dl tej= 151+151+kb.30+17+23+120=492
tízórai: 2 db főtt lecsó kolbász, mustárral, majonézzel, ketchuppal, 1 szelet kenyérrel=nem tudom mekkora volt az a két lecsókolbász, de általában olyan 400-500 gramm szokott lenni egy pár szóval 1092+80=1172
ebéd: egy adag húsleves, kis adag paprikás krumpli egy sült csirkecombbal=kb.120+180+216=516
uzsonna: 2 óriás pöttyös=186+186=372
vacsora: 2 szelet natúr vajkrémes kenyér paradicsommal, paprikával, 2 dl tej= 80+80+kb.40+23+20+120=363
+ a chips az 501
összesen: 3416 kcal. Nem teljesen pontos mert nem tudom miből pontosan hány grammot ettél, de ez elég közel van a valós értékhez.
Reggeli: 600 kcal kb
Tízórai: 1090 kcal kb
Ebéd: 700 kcal kb
Uzsonna: 372 kcal
Vacsora: 1055 kcal kb
Összesen: 3817 kcal kb.
Elég sok...
A vacsora is sok, de a tízórai borzasztó...
"vacsorát még nem ettem meg, de megfogom, ennek a napnak már úgyis annyi :( "
Ezzel a mondattal bukik el minden fogyókúrázó. 19 éves vagy, legyen már több eszed, egy zabálós nappal szerinted vége, és soha a büdös életben nem fogyókúrázhatsz többet, mert ezzel a nappal a tested bemondta a szolgálatot?
köszi a válaszokat. főként annak a válaszolónak aki nem volt rest idejét rám szánni, és kiszámolta, hogy kb mennyi kcal lehetett.
tényleg brutál sok, többé nem lesz ilyen.
Nem kell megijedni, nyugi.
Máskor nem lesz ilyen, de ezzel nem tettél tönkre semmit! :)
A tízórai durva, oda mehetett volna a egyik pöttyös, és vacsira lehetne kenyér helyett pl. pufirizs.
Ne aggódj tényleg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!