SOS mit csinaljak? Nincs meg a mai 1200kcal-am.709et ettem. Egyek este vagy mar ne?
Ne izgulj ennyire.
Nem kell ilyen drasztikusan venni a dolgokat.
Egyébként én úgy csináltam a kezdetek kezdetén, hogy előre kiszámoltam mindent. 350kcal a reggeli, 100 a tízórai-uzsi, 450 az ebéd 200 a vacsi. Ezek alapján írtam össze vagy 15 féle reggelit-tízórait-ebédet-uzsonnát-vacsorát, amik közül válogatok, hogy melyiket eszem. Írtam mennyiséget is és amikor eljött a kajcsi idő, akkor előszedtem a cetlimet és megnéztem, hogy mi a választék(meg mi van a hűtőben hozzá:D). Pl reggelire : 1. Rántotta kevés olajon két tojásból+1szelet pirítós tk toast kenyérből+ 300gramm koktélpari
2.100gramm zabkása+1doboz(125gramm) aktivia natur krémjoghurt+150gramm málna+100gramm áfonya+4szem eper
3.1adag(60gramm) gyümölcsös müzli(master crumble,lidlben) +3dl 1,5%-os tej
Stb stb stb és így nem kell sz@rakodni, hogy jajj ehhez mennyi mehet, izéé...
Szóval csak egy tippp
Kezdetnek hagyj fel a kamukéró kalóriaszámolgatással.
Igenis koplalsz, és napi 4 evés fölött dramatikusan megemelkedik a bélrák kockázata, mert nem ilyen elmebeteg evési stílusra van kitalálva a bélrendszer.
Tofut meg hasonlókat kerüld, mint a pestist. A szója nőknél méhrákot, férfiaknál alföldirobertásodást eredményez. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!