Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » SOS mit csinaljak? Nincs meg...

SOS mit csinaljak? Nincs meg a mai 1200kcal-am.709et ettem. Egyek este vagy mar ne?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok es dietazom. Nem koplalok, csak akkor eszem amikor ehes vagyok es sokszor keveset. Ma ettem teljeskiorlesu zabpelyhet alpro kakaos tejjel(vegan), gyumivel (kiwi, malna, afonya). Ez volt 11kor. Aztan 2-3(?)kor ettem egy szelet norbie updates kenyeret ilyen magas feherjetartalmu sajtos kremmel megkenve es egy szelet 95%os sonka. Nem voltam ehes, pedig tenyleg nem eheztetem magam. Aztan elmentem edzeni 4kor, ott adott az edzom egy csokis protein szeletet az olyan 150-230 kaloria korul volt, nem tudom pontosan. Aztan hazaertem fel 6kor es ettem csirkemellet(150dkg) szivarbany zoldsegmixszel. Es ez kb 800 kaloria, de nem tudom mennyi a protein szelet. Egyek meg hogy meglegyen az 1200? Nem vagyok ehes. Ettem egy almat, hogy tobb kaloria legyen. Egyek? Tofut? Tenyleg keves volt ez, de nem kivantam :/ Ettem meg delutan par szem kesudiot

2018. jan. 19. 19:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Najo igen kicsit tulporogtem, cska nagyon szigoruan veszem a dietamat.
2018. jan. 19. 20:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Ennyire nem kell ám rápörögni :) Egyél, ha éhes vagy, nem, ha nem, holnap is lesz nap. Ma én alig ettem fehérjét (nem számoltam, de tuti nem eleget), amire pedig extrém háklis vagyok, de ezt az egy kivételes napot kibírom, máskor bőven megvan. Neked pedig az újabb írásaid alapján nincs is semmi különösebb gond a napoddal.
2018. jan. 19. 20:11
 13/19 A kérdező kommentje:
rendben, koszonom szepeen <3
2018. jan. 19. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne izgulj ennyire.

Nem kell ilyen drasztikusan venni a dolgokat.

Egyébként én úgy csináltam a kezdetek kezdetén, hogy előre kiszámoltam mindent. 350kcal a reggeli, 100 a tízórai-uzsi, 450 az ebéd 200 a vacsi. Ezek alapján írtam össze vagy 15 féle reggelit-tízórait-ebédet-uzsonnát-vacsorát, amik közül válogatok, hogy melyiket eszem. Írtam mennyiséget is és amikor eljött a kajcsi idő, akkor előszedtem a cetlimet és megnéztem, hogy mi a választék(meg mi van a hűtőben hozzá:D). Pl reggelire : 1. Rántotta kevés olajon két tojásból+1szelet pirítós tk toast kenyérből+ 300gramm koktélpari

2.100gramm zabkása+1doboz(125gramm) aktivia natur krémjoghurt+150gramm málna+100gramm áfonya+4szem eper

3.1adag(60gramm) gyümölcsös müzli(master crumble,lidlben) +3dl 1,5%-os tej

Stb stb stb és így nem kell sz@rakodni, hogy jajj ehhez mennyi mehet, izéé...

Szóval csak egy tippp

2018. jan. 19. 20:45
 15/19 A kérdező kommentje:
koszonom szepen❤
2018. jan. 19. 22:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Kezdetnek hagyj fel a kamukéró kalóriaszámolgatással.

Igenis koplalsz, és napi 4 evés fölött dramatikusan megemelkedik a bélrák kockázata, mert nem ilyen elmebeteg evési stílusra van kitalálva a bélrendszer.

Tofut meg hasonlókat kerüld, mint a pestist. A szója nőknél méhrákot, férfiaknál alföldirobertásodást eredményez. ;)

2018. jan. 28. 13:24
 17/19 A kérdező kommentje:
te hulye vagy?
2018. jan. 30. 19:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tetszenek a tények, kedves dilettáns?
2018. jan. 30. 19:11
 19/19 A kérdező kommentje:
Eleg buta vagy
2018. jan. 31. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!