SOS mit csinaljak? Nincs meg a mai 1200kcal-am.709et ettem. Egyek este vagy mar ne?
Figyelt kérdés
15 eves vagyok es dietazom. Nem koplalok, csak akkor eszem amikor ehes vagyok es sokszor keveset. Ma ettem teljeskiorlesu zabpelyhet alpro kakaos tejjel(vegan), gyumivel (kiwi, malna, afonya). Ez volt 11kor. Aztan 2-3(?)kor ettem egy szelet norbie updates kenyeret ilyen magas feherjetartalmu sajtos kremmel megkenve es egy szelet 95%os sonka. Nem voltam ehes, pedig tenyleg nem eheztetem magam. Aztan elmentem edzeni 4kor, ott adott az edzom egy csokis protein szeletet az olyan 150-230 kaloria korul volt, nem tudom pontosan. Aztan hazaertem fel 6kor es ettem csirkemellet(150dkg) szivarbany zoldsegmixszel. Es ez kb 800 kaloria, de nem tudom mennyi a protein szelet. Egyek meg hogy meglegyen az 1200? Nem vagyok ehes. Ettem egy almat, hogy tobb kaloria legyen. Egyek? Tofut? Tenyleg keves volt ez, de nem kivantam :/ Ettem meg delutan par szem kesudiot2018. jan. 19. 19:35
1/19 anonim válasza:
150 dkg csirkemell? Te aztán nem szarozol! Legyen meg az 1200 kcal, igen! De ha komolyan gondolod, pontosan számold a kalóriákat!
2/19 anonim válasza:
Nem baj, ha néha kevesebb, néha több picit.
De ha a protein szelet 150-230kcal, a csirkemell zöldséggel 800, az nem 709kcal(és a reggelit, almát, kesudiót nem is számoltuk).
3/19 A kérdező kommentje:
Igeen, de meg sok fuszerrel ettem. Az is par kaloria, nem? Szojaszosz, paprika, bors. Mit egyek akkor? Amugy napi 2l-t szoktam inni, lehet azert nem vagyok ehes:/ Vagy nemtudom. es mit egyek most?
2018. jan. 19. 19:51
4/19 anonim válasza:
Egy-egy nap annyira nem vészes, de máskor ügyelj rá, hogy több legyen.
A kesu jó, nekem is az olajos magvak azok, amiket könnyen bedobok, ha véletlenül kell kalória (ritka probléma nálam, de előfordul). Vagy a tojásos édességeim. Attól is függ, kell-e sok fehérje még a napba vagy nem. A fehérjére igen háklis vagyok. A szeletnek nem volt csomagolása? Segítene. Vagy ha a nevét tudod, a kalóriabázison szinte minden megvan... Még ha másféle szeletként számolod, akkor ios ad valami közelítést.
5/19 A kérdező kommentje:
neem, ugy ertem hogy amiket azelott irtam a csirkemellig, osszesen 800kcal. a csirkemell kb 168 a zoldsegmix 111 talan.
2018. jan. 19. 19:52
6/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem emlekszem :( Jovoheten meg tudom kerdezni az edzomeg, o adta mert fajt a hasam, de nem azert mert nem ettem vagy ilyesmi, hanem gorcsolt. Azt tudom hogy van belole kokuszos, csokis, es epres iz. De amugy meg tofut ehetek vacsira csirkevel, de nem vagyok ehes egyaltalan. Talan 1-2 ora mulva? Ma ugyis csak 4x ettem, mert 11kor keltem fel.
2018. jan. 19. 19:54
7/19 A kérdező kommentje:
A csoki 149 kcal!
2018. jan. 19. 20:01
8/19 A kérdező kommentje:
Na, akkor szerintem varok amig ehes leszek ugy hajnalban, es eszek rantottat. Ugy hallottam lefekves elott 2 oraval szabad csak enni, en ugyis keson szoktam fent maradni. Szerintetej az ugy jo? Vagy most egyek rantottat?
2018. jan. 19. 20:04
9/19 anonim válasza:
Ahogy a Zimmer Feriben elhangzott, tőled meg kell nyugodni! Tökmindegy, mikor eszed, ha számolod a kalóriákat.
10/19 A kérdező kommentje:
Na jo, hagyom. Holnap megprobalok tobbet enni :) Inkabb nem eszek hajnalban es most se, tele vagyok :/
2018. jan. 19. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!