Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha csak este...

Mit csináljak, ha csak este tudok enni?

Figyelt kérdés

Világ életemben ilyen voltam.

Napközben nem vagyok éhes. Reggel 6:30kor kelek, 7:10kor indulok dolgozni, nem tudok enni. Munkahelyen szintén se időm, se kedvem enni, nincs éhségérzetem. Maximum megeszek egy kefírt, egy joghurtot, egy csésze zabkását, de ezt sem mindig.

16:40-re hazaérek, elmegyek, sétálok 30 percet és futok 20 percet vagy elmegyek 1 órára a kondiba. Majd hazaérek, és akkor kezdem el érezni 18 óra körül, hogy éhes vagyok.

És ilyenkor jól belakok. Na jó, nem zabálok össze vissza, de elég sokat eszek.

Sajnos dagadt is vagyok (162 cm, 71 kg, nő), de nem tudok változtatni, nap közben rendesen hányingerem van néha, ha arra gondolok, hogy egyek.Este viszont nagyon jól esik. Mit változtassak? Valami tipp?

2016. júl. 20. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

"Világ életemben ilyen voltam."

Akkor amíg meg nem halsz ezt az életet akarod folytatni? Nem is akarsz rajta változtatni?

"de nem tudok változtatni"

Kifogás!!!

Mindig mindenen lehet változtatni, hisz egyetlen állandó a változás maga.

Reggel egyél pár falatot, szoktasd szépen magad hozzá, hogy reggelizz!

Munkahelyeden is van biztos időd enni táplálóbb és egészségesebb kajákat, csak mivel ilyen sz..rul kajálsz, a szervezeted már erre állt be. Pedig ez nagyon egészségtelen és nem csoda, hogy hányingered is van.

Iktass be gyümölcsöket, párolt zöldségeket, csirkét napközben ebédre, vagy halat.

Nézz utána, hogy milyen egészséges kajákat lehet elfogyasztani.

Egyébként estére mellőzd a szénhidrátot, mert az rajtad marad, pl. fehér kenyér, rizs, krumpli..stb.

2016. júl. 20. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem változtatsz,dagadt maradsz. Ennyi.
2016. júl. 20. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs a napi egy evéssel, ha neked így jó. Csak ne edd túl magad :)

Miket eszel? Bizonyos étrenden én is sokat eszem egyszerre, igaz, én estére túlságosan kiéheznék, így nem hagyom ki az ebédet.

Ha nem vagy éhes, attól még ehetsz, de ha hányingered van a gondolattól, hogy egyél, ne erőltesd.

2016. júl. 20. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet s nem is érdemes mindenen változtatni. Az étel elosztásában nincs szabály, annyira különbözőek vagyunk. Van, aki kizárólag késő este eszik s ez jó neki s nyilván akkor is fogy vele, ha szénhidrátra alapoz, hisz ez a mennyiségen múlik. Bár ez egy nagy esti inzulincsúcsot okoz (nem mindegy, mennyire gyors a ch s mivel eszi, persze), amit sokan szeretnek kerülni. Van, aki nem és elvan úgy is, de ehhez én már nem értek.
2016. júl. 20. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!