Szerintetek igy fogyok?
Figyelt kérdés
18 eves lany vagyok, 68 kg es 160 centi. Fogyni szeretnek 5 kilot,mert nagyon nem erzem mar igy jol magam hogy mindig en vagyok a duci lany. Leginkabb a combomrol es fenekemrol szeretnek fogyni. Most kezdtem el azt hogy nem eszek 6 utan, csak iszok egy zold teat es tornazok combra napi 20 percet. Nap kozben tobbszor is eszem minden felet. Ezzel mennyi ido hogy elerjem a celom? Koszi a normalis valaszokat :)2016. jún. 14. 21:53
1/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Semmi infót nem írtál kb., mégis mit vársz tőlünk? Találjuk ki, hogy mit eszel és mennyit?
Az, hogy 6 után nem eszel, pont nem mond semmit, ha még hozzátennéd, hogy 5 előtt sem eszel, akkor se tudhatnám, hogy deficitben vagy vagy sem, max. az esélyek lennének mások.
S mi az, hogy mindenféle? Szerintem is olvasgass a témában.
S a genetikád dönti el, honnan fogysz.
4/4 anonim válasza:
20 perc mozgás, ugyanúgy eszel, mint eddig, csak este nem? Így hízni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!