Hol igazságos ez? Mit csináljak, hogy este ne egyek annyit?
A kérdésem első részének az a lényege, hogy egy csomó cérnaszál ismerősöm csokin, szénsavas vackokon meg péksütiken él, mégis soványak. Nem normál testalkatúak, hanem soványak. Én két hete kicsit több lisztes terméket ettem, és akkora lett a hasam, mint egy hordó. Előtte is kövér voltam. Én napi harminc kilométert kerékpározom, ők busszal járnak. Reggel sosem vagyok éhes, kifejezetten nem kívánom az ételt, teázni szoktam, majd tizenegykor (vagy délben) eszem normális adagot, és legközelebb délután ötkor, hatkor vagy hétkor, attól függően, hogy érek haza. Viszont este tulajdonképpen telezabálom magam. Olyan vagyok, mint a kutya, ami addig eszik, míg jól nem lakik.
Szívesen ennék gyümölcsöt is, de minden nagyon drága, a meggyet meg leverte a jég - ami a kertünkben van.
Én nem iszom szénsavas vackokat, viszont mivel a péksütik a legolcsóbbak, uzsonnára azt szoktam venni. Pedig tudom, hogy nem kéne. Ráadásul annyira nem is szeretem, de valamit muszáj enni.
A teát mindig üresen iszom, max fahéjat teszek bele, de semmi édesítőt, mert hányok az édes teától.
Este, délután általában gép előtt vagy tanulás közben eszem.
20/N
ui: Ne ajánljatok barna kenyeret, 1. nem szeretem, 2. csak színezett kenyér, ugyanolyan, mint a fehér
3. ami nem, az megfizethetetlen az én pénztárcámnak!
Szia!
Probald meg, hogy este nem eszel. Ha üres (vagy legalabb nem teli) hassal fekszek el, reggel garantaltan ehes lesz. :)Az elejen tuti nehez lesz, de probald meg, hatha sikerül atallni. :)
21L
Hogy ne egyél annyit, inkább igyál előtte!
Komolyan! Megiszol 2 pohár vizet vagy gyümölcslevet, és úgy tele leszel, hogy nem fogod kívánni a ételt.
Szerintem se igazságos. Én nem vagyok kövér, de ha bármit eszem (tényleg bármit) tök nagy lesz a hasam.
Az esti zabálásról szerintem úgy lehet leállni, ha este elmész sétálni, belemerülsz egy könyvbe, vagy bármi, ami miatt nem tudsz enni. És ha rendesen reggeliznél, szerintem nem lennél annyira éhes este. Próbáld meg.
Tanulj meg egy jol bevált régi közmondást amit már a régi öregek is akik a szánto foldre mentek ki kaszálni betartotak!
"reggeliz mint egy király, ebédelj mint egy földmüves, és vacsoráz mint egy koldus"
Azaz reggelire böséges kaja, ebédre modnjuk a péküsti amit emlitesz estére meg ne egyél semmit föleg elalvás ellöt ne mert a sok felesleges tápanyagot alvás közbe nem felhasználja a szervezet (mivel nincs fizikai megterhelés) hanem csak elraktározza! és másnap kezdödhet elölröl az egész! ja és egy dolgot jo ha tudsz! A gyomor az 50X-ére képes kitágulni ugyhogy ne csodálkozz ha marah sok kaja elfogy!
Egész nap éhezteted a szervezeted még jó, hogy egyszer csak elkezdesz zabálni.
Napi 5 étkezés 3-4 óránként, kis adagok. Nem leszel éhes, nem fogod felenni a hűtőt este.
Reggelizni muszáj, én se tudtam korábban, csak megszokás kérdése.
A szervezeted raktározó üzzemódba állt be, mert ritkán jut ételhez. A napi két étkezés ritka. Így mindenbe kapaszkodik, hiába tekersz 30 kilóméter...ő raktároz.
Együtt kell működnöd a testeddel, egyél egészségesen napi többször és máris gurulnak le a kilók.
Egyrészt...az igazságot ne keresd a földön, mert nincs..
Másrészt...próbálj meg sokat inni, az eltelít, így nem tudsz annyit enni amennyit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!