Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol igazságos ez? Mit csinálja...

Hol igazságos ez? Mit csináljak, hogy este ne egyek annyit?

Figyelt kérdés

A kérdésem első részének az a lényege, hogy egy csomó cérnaszál ismerősöm csokin, szénsavas vackokon meg péksütiken él, mégis soványak. Nem normál testalkatúak, hanem soványak. Én két hete kicsit több lisztes terméket ettem, és akkora lett a hasam, mint egy hordó. Előtte is kövér voltam. Én napi harminc kilométert kerékpározom, ők busszal járnak. Reggel sosem vagyok éhes, kifejezetten nem kívánom az ételt, teázni szoktam, majd tizenegykor (vagy délben) eszem normális adagot, és legközelebb délután ötkor, hatkor vagy hétkor, attól függően, hogy érek haza. Viszont este tulajdonképpen telezabálom magam. Olyan vagyok, mint a kutya, ami addig eszik, míg jól nem lakik.

Szívesen ennék gyümölcsöt is, de minden nagyon drága, a meggyet meg leverte a jég - ami a kertünkben van.

Én nem iszom szénsavas vackokat, viszont mivel a péksütik a legolcsóbbak, uzsonnára azt szoktam venni. Pedig tudom, hogy nem kéne. Ráadásul annyira nem is szeretem, de valamit muszáj enni.

A teát mindig üresen iszom, max fahéjat teszek bele, de semmi édesítőt, mert hányok az édes teától.

Este, délután általában gép előtt vagy tanulás közben eszem.

20/N

ui: Ne ajánljatok barna kenyeret, 1. nem szeretem, 2. csak színezett kenyér, ugyanolyan, mint a fehér

3. ami nem, az megfizethetetlen az én pénztárcámnak!

2012. jún. 15. 10:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem igazságos, ez van. Tedd túl magad rajta, siránkozással mire mégy?

Egyszerű, ne zabálj este, hanem egyél normálisan nap közben. Mégis mit vársz ha teletömöd magad mindennel, utána meg mész is aludni, aztán következő estig meg alig eszel valamit?

Enni kell rendesen, de sosem zabálni. Ennyi.

2012. jún. 15. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:

igazságos?

jó vicc.

ők esznek napi 2000kalt,te meg 4000ret,plusz szétlassítod az anyagcseréd egy rossz szokás,rossz beidegződés miatt.

röviden ennyi.

egyél 3 óránként.

akkor a falásroham is megszűnik.

a teljes kiőrlésű termékek meg hogy jönnének már ide?

az élettanilag hatásos,de kalóriában több mint a sima pékáru.

2012. jún. 16. 02:55
 13/14 A kérdező kommentje:

Volt már ilyen kérdésem, és amikor mondtam, hogy kenyérféleket nem, akkor nyomtan elkezdték ajánlani a teljeskiőrlésű cuccot.

Még egy, a péksüti szó alatt én a kiflit meg a zsemlét is értem, felénk azt is annak számítják. És ilyen lekváros buktákat meg kakaós csigákat nem is eszem. Általában kiflit és zsemléket szoktam, bocs, ha emiatt volt félreértés. Azokat, amiket a legtöbb ember a péksütemény szó alatt ért (kakaóscsiga meg pizzás táska), nem szoktam venni, mert azok is drágák.

Ja, a gyümölcsre. Nem is szándékozom megvenni vagy megenni öt kilót, de még így nagyon drága, főleg, hogy az almát nem nagyon szeretem, inkább az epret meg a dinnyét meg azokat, amik baromi drágák. Sajnos.

Nem csak kifogások. És tegnap paradicsomsalátát vacsoráztam. (paradicsom, kakukkfű, olivaolaj, bors, vöröshagyma.) És tök jó volt.

2012. jún. 16. 09:01
 14/14 Alaque válasza:
Mondjuk reggelizni kéne, nem pedig éjjel zabálni annyit, hogy ne tudjál reggelizni. Hidd el, ha rendesen megreggelizel, megebédelsz és megvacsorázol, éjszaka nem leszel éhes. Nem véletlenül találták ki ezt a három főétkezést.
2012. júl. 20. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!