Ezzel az étrenddel mennyit fogyhatok 6 hét alatt?
Reggel 10-20gramm tejcsoki(540kcal/100gramm).
Délután 1-2db zsemle kevés margarinnal(150kcal/db zsemle, vaj egy kiskésnyi nem tudom mennyi) vagy max ugyanennyi kalória értékben chips.
Emellett sajnos szenvedélyem a kóla, napi 1 liter(se több, se kevesebb) lecsúszik(300kcal/l).
Tudom, hogy nem egészséges, amiket eszek, de nem tudok felhagyni ezekkel, ezért döntöttem úgy, hogy akkor csak lecsökkentem.
Szóval ezzel, napi max 710kcal-val mennyit fogyhatok?
Mellette mozgok mindennap: napi 4 óra séta, 20 perc edzés otthon(Rubint Réka) és heti 1x van lehetőségem futni menni(6-12km).
Amúgy kólából nem nem opció a zero? Azt a 300 kalóriát legalább használhatnád arra, hogy eszel egy jó szelet csirkét/halat salátával vagy párolt zöldkörettel, esetleg még tojással.
Figyelj, nyilván fogyni fogsz ilyen alacsony energiabevitellel, de meg kéne kérdezni magadtól, miért akarsz fogyni. Azért, hogy csinosabb legyél, jobban nézz ki, formásabb legyen az alakod? Ez esetben a te "diétád" nem segít a célodhoz, mert lehet ugyan, hogy vékonyabb leszel, de csúnya, szétfolyós, petyhüdt vékony. Mert hogy így nem lesz erőd edzeni, az is tuti.
Persze ha csupán az a célod, hogy xx kiló alá menj aztán lefotózd a számot amit kiír a mérleg, akkor jó úton jársz.
Hát, kólából a cooposat szoktam.
De majd megnézem a zerot.
Arra jutottam egyébként, hogy reggel csak 1 kocka csokit ennék meg, melléje reggel mondjuk tojást.
Délután csak pár szem chips(vagy fél zsemle) meg mellé zöldséges rizs vmi husival.
Meg akkor a kólából keresek zerosat.
Így akkor jó lesz?
Meg mindennap megeszek majd egy almát vmikor.
Amúgy köszönöm szépen a rám fordított energiátokat.
Az egy dolog, hogy kalória mínuszban fogysz, az meg egy másik, hogy tönkreteszed az egészséged. Maradandó károsodásaid is lehetnek az ilyen kevés és egyben tápanyaghiányos étrendtől.
Egyébként a margarin és a vaj nem egymás szinonimái.
Minden nap futni kéne (ha mas nem helyben futni)
En nap 15 perc futassal egy het alatt tartom a 3kg minuszt,
A jövő héten újra csökkentem a kajat es mar 20 percet fogok futni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!