Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen étrenddel fogyhatok...

Ilyen étrenddel fogyhatok kb.30 kg ot májusig?

Figyelt kérdés

Reggeli:1 kávé 2 édesítővel,kávéfehérítővel (kb 3 kiskanál) 6 óra

Tízórai:2-3 főtt tojás 1-2 szelet tk.kenyér vagy rozs vagy graham de semmiképp sem fehér 9 óra

Ebéd:Menza ebéd :/ ez tudom nem a legjobb 12 óra

Itt egy tányér leves és egy tányér második van,de vmikor csak az egyiket eszem meg.

Uzsonna:Egy joghurt vagy kihagyom

Vacsora: túró,natur joghurt,húsok,párolt zöldségek,esetleg megint főtt tojás vagy kókuszzsírban sütött tükörtojás valamelyik .

Szerintetek ezzel az étkezéssel plusz 2 naponta 30 perc tornával fogyhatok.25/l 97 kg :/

2017. okt. 23. 08:47
 1/2 anonim válasza:
Ha többet mozog sz mellé simán .
2017. okt. 23. 09:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyi kalóriát viszel be s mennyit égetsz, de majd kitapasztalod.

Az ebédből ne hagyj ki sokat, így is elég kevésnek tűnik az étel, pláne a te súlyodhoz.

A fehérjebeviteled miatt nem aggódom (hacsak nem eszel belőle túl sokat. mennyiségek nélkül nem tudhatom) :) Beiktatnék némi nyers zöldséget is pluszban.

S némi gyaloglást vagy biciklizést. Sosem voltam sportos, de nekem napi 1-2 óra szolid mozgás elég minimálisnak tűnik. Ez persze egyéni is.

2017. okt. 23. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!