Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem akarom tovabb csinalni...

Nem akarom tovabb csinalni elegem van a kaloriakbol es az egesz dietabol, szerintetek?

Figyelt kérdés
1evet fogyoztam jo igazabol felet aztan sulyt tartok mar fel eve 1800kcallal de elegem van,ez meg mindig keves..Tobbet eszek akkor hizok.Folyamatosan kcalt szamolok mindent lemerek,csak a sajat kajam eszem 1eve,nem fogadok el vendegsegbe semmit (csalonapon csak ami hetente kethetene van) es csak olyat eszek meg amiben tudom mennyi a kaloria hogy hozzaszamoljam a napi kerethez.Regebben dieta elott mindent ettem nem voltam tulsulyos (171cm 60kg) most meg 173cm 49kg tudom keves,de egyebeknt modell alakom lett,nem betegesen vekony hanem szep es mindenki dicseri a labam h milyen szep karcsu.Viszont en ezt az egeszet unom csinalni,szamolgatni,mindent..olyan jo lenne leulni egyszer az asztalhoz es rantotthust enni meg utana egy kis sutit a csaladdal,neha pogit enni amit a mamam csinal vagy suli utan pizzazni..Az a baj hogy ilyeneket csak csalonapon csinalhatok azaz ritkan,hianyzik ez az elet.Viszont a masik baj sztem nagyon rosszul lennek azutan miutan feljonnenek ram a kg-ok amik ugye normalis etrendnel varhatoak lennenek.Vagy mit ajanlatok? Mert en ugy ettem hogy napi 5-6szor kevesebbet es mindig ehes lettem,vajon ha napi 2szer ennek akkor jobb lenne jobban jollaknak? Mondjuk reggeli 600kcal ebed 1000kcal aztan a 200at mondjuk este (ha megeheznek a kiados ebed utan).Vagy en mar nemtudom micsinaljak.Beteg nem vagyok sem anorexias,csak meguntam ezt az eletet,egy ideig elveztem tenyleg,szamolgatni,fozocskezni,de mara rauntam. 17eves vagyok amugy.
2017. okt. 23. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem a kcal a fontos hanem a makrók. Gondolom te is el vagy szállva a chknál.

Javasolok egy appot. Yaizo. Én ezzel fogyok

2017. okt. 24. 09:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne csináld. Egyél napi 2-3x és csak saccold a kalóriákat (ennyi idő alatt már ki kellett volna alakulnia némi rutinnak, nemde?). Egyél nyugodtan rántott húst, a sütivel és a pogival csak óvatosan, ne túl gyakran, ne túl sokat. Ha így is elindul felfelé a súlyod (ami nem feltétlenül baj, ha a szervezeted igyekezne elérni a számára ideális testsúlyt és testzsírszázalékot, most nagyon sovány lehetsz), kicsit vegyél vissza a felesleges ch-kból. És egyél továbbra is sok zöldséget a normál ételek mellé.
2017. okt. 24. 12:59
 13/13 anonim ***** válasza:
31%

Nem betegesen vékony?!

Dehogynem! Kiálló bordák, semmi mell, semmi segg... jó ocsmányul nézhetsz ki, csak épp mindenki olyan tapintatos, hogy nem mondja.

Én 169/52 kilóval SOVÁNY vagyok, és a párom kéri, hogy 4-5 kilót hízzak még, mert KEVÉS.

Te rém gebe vagy.

2017. okt. 24. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!