Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 4-500 kalóriába mi fér...

Napi 4-500 kalóriába mi fér bele? 2hónapig tervezem csinálni.

Figyelt kérdés
Tudom,tudom,tudom..kevés! De én csak így fogyok. És kérem, a kérdésre válaszoljatok, aki mondjuk csinál ilyet,miket eszik egy nap? Tudom midnennek a hátoldalán van a kcalmennyiség. De azért kíváncsi lennék!:) Köszönöm.
2014. jan. 5. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ehetsz 3 és fél zsemlét :) Gratulálok!
2014. jan. 5. 14:27
 2/8 anonim válasza:
48%
15 dkg dió.....DE! Pár nap múlva majd indokolatlan rosszullétek jönnek rád a hirtelen vércukor ingadozás és az erősen csökkent kalóriabevitel miatt. Majd a végén kórházban fogsz kikötni, mert összeomlik az anyagcseréd. Szerintem az ilyen drasztikus fogyás helyett egy ésszerűen felépített diétára lenne szükséged, amivel az egészséged is megőrzöd és fogysz is. Na meg nem mindegy, hogy 500 Kalóriát miben viszed be...Fehérje, zsír, szénhidrát. De ezt itt kibeszélni hosszadalmas lenne, javaslom, hogy nézz utána a "neten", mielőtt butaságot csinálsz!
2014. jan. 5. 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Ez olyan kevés, hogy ettől szédelegni fogsz, még eszméletvesztés is előfordulhat. A minimum, amit ajánlanak az 600-800 kalória között van. Olyankor is "szaporítani" kell az ételeket valamilyen ballasztanyaggal, hogy telődjön a gyomor. Sokkal inkább ajánlatos még magasabbra venni a bevitelt: 1200-1500 Kal, de mellette jelentősen megnövelni az izommozgást (futás, kocogás vagy kerékpározás - akár szobai is).
2014. jan. 5. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
15dkg dióban több van mint 500...abban kb 1260kcal van. Ehetsz répát 20kcal/100g, uborkát ,zöldsalátát 20kcal/100g, káposztát 30valamennyi,csirkemell 120-130kcal/100gramm,gombát, hagymát, almát ,citromot, alacsony kcal tartalmú zöldségeket.
2014. jan. 5. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Tök jó,hogy csak így fogysz,viszont ez a kalória szint még orvosi felügyelet mellett sem igazán tartható.

Annyi energiád lesz,hogy üljél.Inkább egy többet és mozogj.

2014. jan. 5. 15:10
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, tisztában vagyok, hogy milyen következményei lehetnek! Egyébként az elkövetkezendő egy hónapban sokat kell tanulnom, gondolom ennyi kaja mellett nem lesz leányálom. Mégis valahol hallottam, hogy ha rengeteg folyadékot iszom, akkor elkerül a fejfájás is, és nem leszek tompább szellemileg. Bár, igen, tudom, az agynak szénhidrátra van szüksége. Ezért az 500kcalban szerepelni fog szénhidrát is. Hát, meglátjuk mi lesz. Egyébként körülbelül 10kg feleslegem van.De 15 is mehetne. 2 hónap alatt ennyire drasztikus diétával el lehetne érni?
2014. jan. 5. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Lesz fejfájásod.

Nálunk a tanár magyarázta,hogy milyen jó amikor az ember böjtöl legalább egy hétig,csak folyadék,megtisztítja a szervezetet.

Napi szinten 5 liter folyadékot ittam,valamennyire elnyomta az éhség érzetet,viszont a fejem szétrobbant,nagyon váltakozott a hangulatom,minden bajom volt,szóval baromság hogy a folyadéktól nem lesz,az nem pótolja a szükséges tápanyagot.

2014. jan. 5. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy most azzal csinálok jót, ha válaszolok a kérdésedre, vagy csak elmondom ugyanazt amit a többiek. De szerintem magad is tudod, hogy rohadt egészségtelen amit csinálni akarsz. Így fogytam le én is, és most alig ehetek valamit, mert visszajön az egész. Ha nem vagy buta, akkor elfelejted ezt a hülyeséget.

500 kalóriába belefér némi kaja. Reggel egy szelet kenyér, ebédre valami egészséges, fehérjében gazdag ennivaló. De szigorúan egy tányér, és az sem megpakolva, és vacsira is saláta. Ez 500 kalória körül van, de hidd el felesleges ezt csinálnod. Főleg hogy a tanulmányi eredményed is leromlik. 14 éves fejjel mondom ezt, tehát ha még én is belátom hogy nem jó a koplalás, akkor te is lásd be.

2014. jan. 5. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!