Napi hány felülést vagy hasprést kell csinálni hogy 1-2 hónapon belül eredményes legyen?
Tzdod te mennyi 4-5 k kcal? Arnold evett annyit azt a qrva
Egy lánynak vastagabb a dereka te éhen korász
Lány vagyok :D és tényleg sokat eszem ma pl ezt ettem :
Reggeli : 8db abonett 1 jogobella joghurt 1 ciabatta kenyér vajjal
Ebéd : póréhagymakrémleves csirkemell +cukkini meg padlizsán meg saláta hozzá sok krumpli meg sült hagyma
Vacsora: egy negyed csokitorta marcipánnal
Nasi amit egész nap ettem : kb10-15db sajtos pogi +1 zacskó chips + 4 csomag m&m's + esti filmhez 100gramm szotyi ( héjas)
Igen, megoldás lenne. Az izmos hasfal, függetlenül attól, hogy a rajta lévő zsírréteg eltakarja-e a kockákat vagy sem, jobban tartja a beleket, így a kaja nem fogja annyira kitolni a hasadat.
Itt elmondják:
https://www.youtube.com/watch?v=qDSj51CpPjM
Elég megalapozott.
Ha 43-55kg mellett 4000 Kcal-tól nem hízol, akkor Te nem gyors anyagcseréjű vagy, hanem Montez nyomán genetic freak, vagy kikötői rakodómunkás vagy atom súlyos felszívódási gondokkal küzdesz.
Persze a stressz sem utolsó dolog, de, ha ennyi energiát le tudsz stresszelni, akkor egy tőzsdei alkusz hozzád képest a nyugalom szigete lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!