Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi hány felülést vagy...

Napi hány felülést vagy hasprést kell csinálni hogy 1-2 hónapon belül eredményes legyen?

Figyelt kérdés
170cm vagyok és 43 kg, tavaly ilyenkor 55kg voltam de stressz miatt félig tudatosan lefogytam és nem tudok visszahízni , hiába eszek napi 4-5 ezer kalóriát ( régen is ennyit ettem ,szerintem elég gyors az anyagcserém azért nem hízok nem is híztam soha ) igazából csak az a bajom hogy ha 1 pohár víznél többet iszom vagy jól bekajálok akkor furán megnő a haasam , ha hasra izmosodnék az megoldás lenne ? Különben nem szeretnék hízni ,pozitív bókokat kapok 48-50 kilónak néznek a derekam 60cm csípőm 87cm .
2015. okt. 17. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
pontosan negyvenhármat
2015. okt. 17. 18:39
 2/11 anonim ***** válasza:
1043-t
2015. okt. 17. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Tzdod te mennyi 4-5 k kcal? Arnold evett annyit azt a qrva

Egy lánynak vastagabb a dereka te éhen korász

2015. okt. 17. 19:08
 4/11 anonim válasza:
Már nem tom hány profi testépítő kitárgyalta ezt, hogy ilyen laikus otthoni hasprésezgetések nem igazán vezetnek eredményre.
2015. okt. 17. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Gyurós1996, a valaszaidat olvasva gondolom, m hogy még 8 általánost se végeztél. Nem tehet róla, hogy vékony a dereka, hiszen nem tud izmot építeni, akármennyire is szeretne, a gyors anyagcsere miatt. Amúgy ki mondta, hogy a kérdező fiú?!
2015. okt. 17. 22:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Most fogok érettségizni xd hát tippeltem lehet lány
2015. okt. 17. 22:50
 7/11 A kérdező kommentje:

Lány vagyok :D és tényleg sokat eszem ma pl ezt ettem :

Reggeli : 8db abonett 1 jogobella joghurt 1 ciabatta kenyér vajjal

Ebéd : póréhagymakrémleves csirkemell +cukkini meg padlizsán meg saláta hozzá sok krumpli meg sült hagyma

Vacsora: egy negyed csokitorta marcipánnal

Nasi amit egész nap ettem : kb10-15db sajtos pogi +1 zacskó chips + 4 csomag m&m's + esti filmhez 100gramm szotyi ( héjas)

2015. okt. 17. 23:56
 8/11 Szintiszoli123 ***** válasza:

Igen, megoldás lenne. Az izmos hasfal, függetlenül attól, hogy a rajta lévő zsírréteg eltakarja-e a kockákat vagy sem, jobban tartja a beleket, így a kaja nem fogja annyira kitolni a hasadat.

Itt elmondják:

https://www.youtube.com/watch?v=qDSj51CpPjM

Elég megalapozott.

Ha 43-55kg mellett 4000 Kcal-tól nem hízol, akkor Te nem gyors anyagcseréjű vagy, hanem Montez nyomán genetic freak, vagy kikötői rakodómunkás vagy atom súlyos felszívódási gondokkal küzdesz.

Persze a stressz sem utolsó dolog, de, ha ennyi energiát le tudsz stresszelni, akkor egy tőzsdei alkusz hozzád képest a nyugalom szigete lehet.

2015. okt. 18. 11:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ előző :) nem vagyok rakodómunkás napi 1 vagy fél órát szobabicajozok más sport eddig nem igazán volt most elkezdek hasra erősíteni 💪
2015. okt. 18. 12:18
 10/11 anonim ***** válasza:
jó sokat zabálsz lány létedre
2015. okt. 18. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!