Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek mit tudnék csináln...

Szerintetek mit tudnék csinálni h ne legyen központi dolog az evés csak egy mellékes cselekvés?

Figyelt kérdés
2015. máj. 9. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ehhez azért több infó kéne... Összetett dolog ez, nem tudom, Nálad konkrétan mi a helyzet.

.

Ha az ember koplal és normális teste van, akkor folyton evésre gondol. Ha sokszor eszik, kalóriát számol, méreget, agyal, akkor is túlságosan előtérben tud lenni az evés. A túl sok gyk sem tesz jót e téren... :D

De én mindig nagyon helyesnek tartottam, hogy az evés fontos és élvezeti értékét tekintve is jelentős. Ezzel nincs baj, csak azzal, ha körülötte forog az életünk s kötelezőnek érezzük, hogy együnk egy rendezvényen, ahol étel is van, pedig az tönkrevágja a diétánkat s bármit is teszünk, az rossz lesz...

2015. máj. 9. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Az evés egy szükségszerűség, mert nélkülözhetetlen az életben maradáshoz!

Olyasmivel kell foglalkoznod, amit annyira kedvelsz, hogy miatta elodázod az evést!

Ki kell szélesítened az érdeklődési köröd! Terjeszd ki az érdeklődése akár szellemi, akár fizikai irányba. Ha csak a médiával foglalkozol, lépten-nyomon eszedbe juttatják!

2015. máj. 9. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Annyi programot, elfoglaltságot kell felhalmozni, hogy ne legyen lehetőség az evésre gondolni.
2015. máj. 9. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!