Szerintetek mit tudnék csinálni h ne legyen központi dolog az evés csak egy mellékes cselekvés?
Ehhez azért több infó kéne... Összetett dolog ez, nem tudom, Nálad konkrétan mi a helyzet.
.
Ha az ember koplal és normális teste van, akkor folyton evésre gondol. Ha sokszor eszik, kalóriát számol, méreget, agyal, akkor is túlságosan előtérben tud lenni az evés. A túl sok gyk sem tesz jót e téren... :D
De én mindig nagyon helyesnek tartottam, hogy az evés fontos és élvezeti értékét tekintve is jelentős. Ezzel nincs baj, csak azzal, ha körülötte forog az életünk s kötelezőnek érezzük, hogy együnk egy rendezvényen, ahol étel is van, pedig az tönkrevágja a diétánkat s bármit is teszünk, az rossz lesz...
Az evés egy szükségszerűség, mert nélkülözhetetlen az életben maradáshoz!
Olyasmivel kell foglalkoznod, amit annyira kedvelsz, hogy miatta elodázod az evést!
Ki kell szélesítened az érdeklődési köröd! Terjeszd ki az érdeklődése akár szellemi, akár fizikai irányba. Ha csak a médiával foglalkozol, lépten-nyomon eszedbe juttatják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!