Sehogy se találom meg a középutat, mit és hogyan kéne tennem? Már semmi sem lesz a régi, sose lesz belőlem normális ember akinek nem a központi gondolkodása az étel, én ezt már nem bírom rá megy az életem, a tanulmányaim, családi-baráti köröm?
amikor vékony szerettem volna lenni tudtam hogy mindenből keveset, le is fogytam, de aztán túlságosan is 170/40
aztán orvos által előírt étrendnek köszönhetően visszaszedtem 170/60 de mostmár elég, de bennem van hogy enni enni és eszek
igaz amiket eddig is ettem csak dupla adagot és hízok, a bőröm, a gyomrom feszül
szerezz magadnak egy palit,és akkor nem leszel ennyire rögeszmés.
esetleg barátkozz/edz versenyszerűen sportoló lányokkal.
legyen valami célod,ne csak élj bele a vakvilágba.
1. lájk!
Kérdező, az orvosi étrendek.. hehe, elég parák (ebben sokan nem értenek egyet velem, de legyen egy ilyen álláspont is képviselve). Orvosra azért van szükséged, hogy a pszichédet rendbe tegyék.. pszichológus ajánlott.
Utána tényleg össze lehet szedni egy partnert, mégis párban szép az élet.
A harcművészetek, egészségmegőrző edzések (Taichi, Jóga) nem csak azért jók, mert egészségesek a testednek, de szellemileg is adnak egy irányt. Erre valóban képesek a sportok is, elfogadom.
Kajára meg nem kell rágörcsölni, most gyógyulj meg mentálisan utána meg egyél húst és zöldséget, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!