Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek majd központi...

Mit egyek majd központi felvételi előtt?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom étel-ital kategória, de szerintem ezt itt jobban tudják:D Illetve többen.

És igen, csak januárban lesz a központi felvételi, és annak a hónapnak is csak a végén, de most erről szól az egész életem. Stresszes időszak ez, halljátok-e!:D

Szóval...állítólag a szőlőcukortól egyszerre rengeteg energiát kap az ember, ezért felpörög, jobban fog az agya.:D De én nem tudom. Igaz-e?

És mit ajánlotok? Gondolom nem kakaós csigát. Rozskenyeret? Kefirrel? Bár utálom mindkettőt, de bevállalnám. És igen, tudom, hogy október van!:D Köszönöm.

2011. okt. 6. 21:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én érettségi alatt állandóan csokit zabáltam, meg vizsgaidőszak alatt is azt teszem. Lesz.rom azt a pár kilót, ami esetleg feljön.
2011. okt. 6. 21:50
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Hát igen, muszáj áldozatokat hozni. Félévi zsebpénzemet költöttem erre az előkészítőkre. Bár egyszerre csokievést fel se fogná a szervezetem, szóval hál Istennek a plusz kilóktól nem kell majd aggódnom:D

2011. okt. 6. 21:54
 3/12 anonim ***** válasza:

zabpehely+joghurt+banán

teljes kiőrlésű kenyér+sonka+sajt+zöldség

teljes kiőrlésű kenyér+főtt tojás+zöldség

teljes kiőrlésű kenyér+túrókrém

sok friss zöldség, gyümölcs, teljes értékű gabona, tojás, halak, sovány husok, sovány sajtok, túró, kefír, joghurt, tej

2011. okt. 6. 22:00
 4/12 anonim válasza:

Mi a jófenének kell rozskenyeret meg joghurtokat enni felvételi előtt? oO Nem értem... Nem topmodellválogatásra mész.. A rozskenyértől nem leszel okosabb... -.-'

Én csokival meg gumicukorral meg ilyenekkel mentem.. Kekszekkel.. Érettségire szintén, vizsgaidőszakban sem joghurton élek... Nem értem az összefüggést.

2011. okt. 6. 22:05
 5/12 anonim ***** válasza:

A csokitól se leszel okosabb, csak az emberek azt hiszik, hülyeség az egész. Én is vittem csokit felvételire, ettem is belőle, de valahogy ott nem volt kedvem csokizgatni. Én reggel otthon kajáltam rendesen, egy szelet rozskenyeret (de csak azért rozs kenyeret, mert mindig azt eszek) valami felvágottal. Semmi extra. Simán tudtam enni, mert én nem izgultam:DD

De emlékszem akkoriban azt mondta az ofőm, ha valaki reggel nagyon izgul, és nem bír reggelizni, akkor egyen egy banánt, mert nem nehéz megenni, de közben kapsz energiát :D

jah, és ha nem szereted a kefirt, meg a rozskenyeret ne egyél azt, mert nem lesz túl jó a felvételi közben kihányni.

Sok sikert ;)

2011. okt. 6. 22:14
 6/12 A kérdező kommentje:

Ha nem eszel semmit, akkor nem kapsz energiát. Nem érted az összefüggést?

Második válaszolónak köszönöm, azt hiszem a zabpelyhet választom:D

2011. okt. 6. 22:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Jé, jött a negyedik válasz is. Köszönöm szépen:)
2011. okt. 6. 22:15
 8/12 anonim válasza:
Nem azt mondtam,ne egyél semmit... De miért ilyen egészséges ételeket mondtál?... Megeszel két sparos zsemlét nutellával és ugyanúgy meg tudod írni a felvételit, mintha felzabáltál volna egy bioboltot....
2011. okt. 6. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyél valami nem nehezet és kész. Az a lényeg, hogy egyél valamit. A csokit közben is eheted. A cukor miatt állítólag gyorsítja egy kicsit a gondolkodást. Én mindig szőlőcukrot eszem ilyenek előtt. Nekünk érettségin külön ki volt rakva az asztalra is. Az is a cukor miatt jó, meg ha az idegességtől nem tudtál normálisan enni vagy valami akkor ki ne szédülj gondolom. Ártani nem árt ha van nálad. de joghurtot meg zabpelyhet nem feltétlenül kell enned, jó a normál szendvics is:)
2011. okt. 6. 22:53
 10/12 anonim ***** válasza:
36%

Mindegy mit eszel,csak ne legyél éhes ésne is edd tul magad. Amitől a legjobb formádat hozhatod az a TANULÁS!!!!

Ha békapaprikást eszel és tanultál akkor is sikerülni fog a vizsga. De ha telenyomod magad szőlőcukorral,meg csokival meg mittudom én de mellette nem tanusz eleget akkor cseszheted... :)

2011. okt. 7. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!