Mit egyek majd központi felvételi előtt?
Tudom, tudom étel-ital kategória, de szerintem ezt itt jobban tudják:D Illetve többen.
És igen, csak januárban lesz a központi felvételi, és annak a hónapnak is csak a végén, de most erről szól az egész életem. Stresszes időszak ez, halljátok-e!:D
Szóval...állítólag a szőlőcukortól egyszerre rengeteg energiát kap az ember, ezért felpörög, jobban fog az agya.:D De én nem tudom. Igaz-e?
És mit ajánlotok? Gondolom nem kakaós csigát. Rozskenyeret? Kefirrel? Bár utálom mindkettőt, de bevállalnám. És igen, tudom, hogy október van!:D Köszönöm.
Köszönöm:)
Hát igen, muszáj áldozatokat hozni. Félévi zsebpénzemet költöttem erre az előkészítőkre. Bár egyszerre csokievést fel se fogná a szervezetem, szóval hál Istennek a plusz kilóktól nem kell majd aggódnom:D
zabpehely+joghurt+banán
teljes kiőrlésű kenyér+sonka+sajt+zöldség
teljes kiőrlésű kenyér+főtt tojás+zöldség
teljes kiőrlésű kenyér+túrókrém
sok friss zöldség, gyümölcs, teljes értékű gabona, tojás, halak, sovány husok, sovány sajtok, túró, kefír, joghurt, tej
Mi a jófenének kell rozskenyeret meg joghurtokat enni felvételi előtt? oO Nem értem... Nem topmodellválogatásra mész.. A rozskenyértől nem leszel okosabb... -.-'
Én csokival meg gumicukorral meg ilyenekkel mentem.. Kekszekkel.. Érettségire szintén, vizsgaidőszakban sem joghurton élek... Nem értem az összefüggést.
A csokitól se leszel okosabb, csak az emberek azt hiszik, hülyeség az egész. Én is vittem csokit felvételire, ettem is belőle, de valahogy ott nem volt kedvem csokizgatni. Én reggel otthon kajáltam rendesen, egy szelet rozskenyeret (de csak azért rozs kenyeret, mert mindig azt eszek) valami felvágottal. Semmi extra. Simán tudtam enni, mert én nem izgultam:DD
De emlékszem akkoriban azt mondta az ofőm, ha valaki reggel nagyon izgul, és nem bír reggelizni, akkor egyen egy banánt, mert nem nehéz megenni, de közben kapsz energiát :D
jah, és ha nem szereted a kefirt, meg a rozskenyeret ne egyél azt, mert nem lesz túl jó a felvételi közben kihányni.
Sok sikert ;)
Ha nem eszel semmit, akkor nem kapsz energiát. Nem érted az összefüggést?
Második válaszolónak köszönöm, azt hiszem a zabpelyhet választom:D
Mindegy mit eszel,csak ne legyél éhes ésne is edd tul magad. Amitől a legjobb formádat hozhatod az a TANULÁS!!!!
Ha békapaprikást eszel és tanultál akkor is sikerülni fog a vizsga. De ha telenyomod magad szőlőcukorral,meg csokival meg mittudom én de mellette nem tanusz eleget akkor cseszheted... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!