Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Akik esztek kenyeret, milyen...

Akik esztek kenyeret, milyen vajat/margarint kentek ra?

Figyelt kérdés
En eszek kenyeret es probalom a legkaloriaszegenyebb vajjal azaz szendvicskremmel (goldessa-soft cheese 99kcal) de olyan fura ize van mivel író (mellektermek) van benne es olyan savanykas..mar nem szeretem,sot sosem izlett csak azert ettem mert nem lehet siman enni a kenyeret mert az ugy szaraz.Szoval tudtok valami alacsony kaloriaju vaj vagy margarint? En a delma lightot ismerem 180kcal van benne.Ismertek ennek kevesebb kaloriajut?
2017. aug. 21. 22:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

utolso xdddd

nyugi 4toast kenyer naponta (200kcal) nem okoz rosszat

foleg hogy csirkemellsonkaval eszem

Nem tennek a szamba se szalonnat se lekvart.

2017. aug. 22. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Én csakis jó minőségű vajat. Margarin és egyéb műanyag vajpótlók kizárva. Ritkán eszem kenyeret, talán havonta egyszer, de akkor is leginkább azért, mert hiányzik a vaj... :)
2017. aug. 23. 00:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi kiváltottuk a vajat/margarint az Aldiban kapható poharas 0,2%-os sovány krém-tehéntúróval.
2017. aug. 24. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!