Pár hete elkezdtem átalakítani az étrendem, nagyjából össze is jött, próbálok egézszégesebben táplálkozni, csak az üdítőt nem tudom sajnos elhagyni. Mit ajánlotok helyette? Van valamilyen kalóriamentes szörp? Vízre nem nagyon cserélném ki, nekem kell az, hogy néha ihatok pár kortyot a kedvenc üdítőmből, meg persze kaják mellé is már megszoktam.
Kenyérből pedig milyen lenne a legjobb? Este szoktam 1-2 szeletet enni, tojás mellé. Milyen kenyér legyen ez, lehetőleg olyat mondjatok, amit itthon, kenyérsütőgépben meg tudok sütni.
Szia! Én eléggé fitness mániás vagyok. De ez nem mindig volt így régen én is az a "duci kislány" voltam aki folyton fogyózni akart. Most meg mindenki megfordul utánnam az utcán ;) kitérhetnék külön mindenre, hogy hogyan csinálom de most lényegre törően csak arra válaszolok amit kérdeztél. 1. Pedig a víz egészséges én napi 2 liter mestes ásványvizet megiszom. A maradék 1 liter frissen facsart zöldség/gyümölcslé Nem! Bolti. Cukormentes zöld tea vagy ízesített/vitaminos ásványvíz...esetleg egy pohár sovány tej. Mást nem nagyon iszom. Ha nem tudsz lemondani a kedvenc üdítődről teljesenbnem is kell mert azzal csak sanyargatnád magad. Bármennyire is egészség mániás vagyok néha én is megiszom egy pohár kólát vagy ilyesmi. Általában ünnepnapokon szoktam bűnözni vagy egyszer kétszer havonta tartok egy olyan napot amikor a fittkirálynő énem "aludni küldöm" és előjön a lusta sdöglődjünk a kanápén és zabáljunk sütit énem. Mert néha az is kell. És nincs miatta bűntudatom mert másnap reggel úgy is lefutom :D szóval nyugodtan "bűnözz" néha akár a kedvenc üdítőddel akár kajával. Csak a mértékre figyelj meg arra hogy utána ne bánd meg. Ezalatt azt értem hogy én is csak anyit engedek meg magamnak amiről tudom hogy utànna le is birom dolgozni. A kenyér meg. Én nem nagyon eszem kenyeret. Ha még is akkor csak a barnàt és abból is azt a fajtàt aminek sok kis mag van a héjàn..nem tudom tudsz e iylet sütni biztos vannak receptek. Vagy ha ragaszkodsz a fehér kenyérhez nézzcutàna hogyan tudnàd esetleg kalória szegényebben elkészìteni. Pl màsfajta liszt hasznàlatàval. Ilyesmik...
2017. márc. 3. 05:03
2/7 anonim válasza:
Szia!
Tudom ajánlani az otthon frissen facsart pl.narancslevet, ill.smoothiekat, zöldség smoothiekat főképp! Sokkal egészségesebbek az üdítőknél.
Kenyérből pedig van a neten csomó recept(pl.rozslisztből és zablisztből, amiket otthon le tudsz darálni zab-és rozspehelyből).
2017. márc. 3. 07:19
3/7 anonim válasza:
Én genya leszek. Ha nem tudod elhagyni az üdìtőt,hagyd a rákba...
2017. márc. 3. 08:40
4/7 anonim válasza:
Az üdítőtől nem fog meghízni.
2017. márc. 3. 09:06
5/7 anonim válasza:
Te viccelsz négyes? Amit nem lehet megállni,az nem napi 1 pohár... attól tán nem hízik az ember. De ha a kérdező nem iszik vizet csak ízesìtett xarokat,ami nem diétás és figyelembe vesszük a napi folyadék igényét,az nagyon minimum 1,5 l.
Legyen egy dl cukros valamiben 45 kcal, már 675 kcal-ról beszélünk. Ez nekem kb az ebédem és az uzsim...
2017. márc. 3. 09:22
6/7 anonim válasza:
Én minden nap megiszok egy másfél literes üdítőt. És már évek óta 60 kg vagyok...
2017. márc. 3. 11:26
7/7 anonim válasza:
"Én minden nap megiszok egy másfél literes üdítőt. És már évek óta 60 kg vagyok..."
Az mind szép és jó, de lehet genetikád olyan, hogy nem hízol meg. Viszont a töménytelen cukor ami ilyenekben van, akkor sem tesz jót. Nekem a barátnőm pl. krumplihoz, nokedlihez is eszik kenyeret, mégis 45 kg, és 164cm magas. Ez adottság, de akkor sem egészséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!