Fogyni szeretnék, hogy kezdjem el mit egyek reggel, délben, este, nagyon kenyeres vagyok mire tudom fel váltani a kenyeret, mire figyeljek oda, milyen edzést végezhetek itthon?
Tojás, zab, sovány túró, rizs csirke, vagy rizs hal ...zöldség , édesség helyett gyümölcs
Jillian Michaels torna video youtube ... Én elsőre 5 percet bírtam , 1 hét múlva végig csináltam. A kocogást ajánlom még, ne erőből sprintelj, mert az tényleg izmosít.
Otthon is lehet gyúrni, kezdőnek nem kell olyan sok súly :D Persze sokféle mozgást végezhetsz.
Nincs Egy Igaz Út, sokféleképpen lehet egészségesen fogyni. A kulcs a kalóriadeficit s ennek elérésében sokat segít egy jó, laktató, tápanyagdús étrend. Sokunknak a szénhidrátcsökkentés válik be, nekem nemcsak kvázi kötelező a fogyáshoz, de az energiaszintemnek és közérzetemnek is jót tesz, sokan vagyunk ilyenek. Persze van, aki direkt sok szénhidráttal tud fogyni, akár sok cukorral (gyümölcs). Ki kell tapasztalni, neked mi válik be.
Én 98-ról 66-ra fogytam le (3 fiús anyuka), és sikerült ezt a testsúlyt megtartanom. Most éppen útban vagyok az edzöterem felé, úgy hogy csak röviden:
ha nagyon kenyeres vagy, akkor fehérliszt helyett használj búzakonkoly, rozs-, rizs- vagy hajdina lisztet, és süssél magad kenyeret, zsömlét. Ez jó helyettesítö, de nyilván más íze van, mint a fehérlisztböl készült kenyérnek. (Esetleg kezdetben 50-50%-ban kevered öket, és jobb, ha teljeskiörlésü fehérlisztet használsz.) Akár 2.0 kg lisztböl is süthetsz, ha zsömléket csinálsz, azokat jó kezelni: a fagyasztóban tárolhatod, a reggelihez este kiveszel 1-2 db-ot. A youtube-on elég tornagyakorlatot fogsz találni. A fogyókúra nem az éhezésröl szól, de a mérsékletességröl. Elég, ha torna mellett 2-300 kalóriával kevesebbet eszel naponta (kalóriadeficit). Igyál eleget (3 l), aludjál eleget, tornázz kétnaponta. Édesség helyett gyümölcs, de ne tonnaszámra, és inkább a nap elsö felében. Üdítöitalokat ne fogyassz. Étkezz rostokban gazdagon, elegendö fehérje-, szénhidrát- és zsír tartalommal. Ha kérdésed van, receptet kérsz: írjál privit, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!