Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókurába kezdtem. Gimnazist...

Fogyókurába kezdtem. Gimnazista vagyok reggel egy 1,5 l szénsavas ásványvízzel indulok suliba és csak azt iszom nem eszek napközbe semmit itthon peddig még ugyszint 1,5-2 l citromos vízet iszom meg És délután eszem egy pár falatot, szerintetetk?

Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 20:29
 1/7 A kérdező kommentje:

Ja és 1-2 kilot fogytam, 2 hét alatt..

valami más ötlet esetleg, nagyon szeretnék fogyni

2014. szept. 12. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sárga Kapszula c. könyvet.
2014. szept. 12. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet fogyni így, csak ez a módszer azzal az apró hátránnyal jár, hogy az immunrendszeredet tönkrevágod a tápanyaghiány miatt, minden izmot leépít a tested, a szervezeted pedig raktározó üzemmódba kapcsol, tehát, ha újra elkezdesz normálisan enni, akkor egy darab keksztől is a tízszeresét hízod vissza annak, amit így koplalással leadtál.

Ezzel a módszerrel vizet és izmot vesztesz, nem zsírt.

Ha a gimnáziumig eljutottál, erről minimum tudnod kéne.

2014. szept. 12. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó kis koplalás.

Én így biztos nem tudnék órán figyelni, én ha éhes vagyok szédülök és migrénes fejgörcsöm van.

Miért nem viszel ételt?

Csinálhatnál rozskenyérből sajtos-sonkás-tojásos szendvicset bele tehetnél uborkát vagy paprikát.

Vihetnél almát vagy körtét is.

A víz jó, de az nem élelem.

2014. szept. 12. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudtad, hogy a szénsavtól kitágul a gyomrod?
2014. szept. 12. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Te nem fogyókúrába, hanem idióta önsanyargatásba kezdtél, aminek a hatására még inkább meg fogsz hízni.
2014. szept. 13. 08:39
 7/7 anonim ***** válasza:
9%
2 hét alatt 1-2 kiló? én napi 5ször eszek és 2 hét alatt 5-t adtam le, ja hogy nem vagyok akkora marha mint te?
2014. szept. 13. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!