Fogyókurába kezdtem. Gimnazista vagyok reggel egy 1,5 l szénsavas ásványvízzel indulok suliba és csak azt iszom nem eszek napközbe semmit itthon peddig még ugyszint 1,5-2 l citromos vízet iszom meg És délután eszem egy pár falatot, szerintetetk?
Ja és 1-2 kilot fogytam, 2 hét alatt..
valami más ötlet esetleg, nagyon szeretnék fogyni
Le lehet fogyni így, csak ez a módszer azzal az apró hátránnyal jár, hogy az immunrendszeredet tönkrevágod a tápanyaghiány miatt, minden izmot leépít a tested, a szervezeted pedig raktározó üzemmódba kapcsol, tehát, ha újra elkezdesz normálisan enni, akkor egy darab keksztől is a tízszeresét hízod vissza annak, amit így koplalással leadtál.
Ezzel a módszerrel vizet és izmot vesztesz, nem zsírt.
Ha a gimnáziumig eljutottál, erről minimum tudnod kéne.
Jó kis koplalás.
Én így biztos nem tudnék órán figyelni, én ha éhes vagyok szédülök és migrénes fejgörcsöm van.
Miért nem viszel ételt?
Csinálhatnál rozskenyérből sajtos-sonkás-tojásos szendvicset bele tehetnél uborkát vagy paprikát.
Vihetnél almát vagy körtét is.
A víz jó, de az nem élelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!