Milyen kenyeret egyek?
De 100gramm abonett egy csomag.
2-3 abonett sokkal jobb választás mint a fehér kenyér. Maradjunk ennyiben.
Ha abonettből is annyi szénhidrátot viszel be, mint kenyérből, akkor nem nyertél semmit. Ha egy szelet kenyér helyett eszel egy szelet abonettet, akkor jóval kevesebb szénhidrátot és kalóriát viszel be vele. Hogy jóllakottabb vagy éhesebb leszel így, az attól függ.
Én mindkettőt nagy ívben kerülöm, a szénhidrátbombák nekem nem tesznek jót s nincs is szükségem rájuk (az abonett pedig iszonyat rossz is, ahogy a sima bolti kenyér is). De megértem, hogy nem mindenki ilyen, viszont 100g abonettet enni 100g kenyér helyett nyilván nem vezet jóra.
A napi kalóriadeficitet kell nézni fogyásnál, s ha az ember jót akar, akkor a tápanyagokat is. A gyors ch nem annyira előnyös, de van, akinek nem gond. Nekem majdnem mindegy, hogy gyors vagy lassú szénhidrátdús ételről van szó, egyik sem jön be s persze mindkettő megdobja a vércukromat, inzulinszintemet, csak más a lefutása.
#6: Ezt én sem tudom, de gondolom, megszokták. Sok kérdés volt már, ahol a kérdező el nem tudta képzelni, hogy szendvicsen kívül mit vihetne suliba vagy munkába.
Van egy csomó kenőke meg felvágott, amit tipikusan kenyérrel esznek az emberek.
De van, aki mindenhez kenyeret eszik. Bár ekkor is le lehet cserélni másra, aminek semmi köze a kenyérhez, maximum az, hogy gabona (főtt rizs. elég jó kenyérpótlék egyeseknek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!