Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Utánaolvasgattam és kijött,...

Utánaolvasgattam és kijött, hogy lecsótól nem hízok, csak ne egyek hozzá kenyeret. Kenyér nélkül viszont képtelen vagyok megenni, szóval barna kenyeret csipegethetek hozzá?

Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
igen
2014. júl. 31. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy keveset ehetsz hozzá, de inkább tk. kenyeret. A barna kenyér nem olyan egészséges, mint azt sokan gondolják.
2014. júl. 31. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
A tk kenyér sem olyan egészséges, mint azt sokan gondolják.
2014. júl. 31. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez igaz. Viszont tapasztalatból mondom, hogy sok helyen a barna kenyeret elég egyszerűen készítik. Van barátnőm, aki pékségben dolgozott, és nem egyszer kellett neki pirítania a lisztet, hogy barna legyen. Nos, azt hiszem, a sima fehérliszt nem egészségesebb attól, ha lepirítják.. De nyilván mindenkinek a saját döntése, hogy mit eszik. :)
2014. júl. 31. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Inkabb fozz hozza rizset.
2014. júl. 31. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:

a tk kenyeres dolog egy téveszme.

mivel sokkal tömörebb 2-3x annyi a kalória és a gluténtartalma.

kérdező amit művelsz az egy rossz szokás.

elhagyod a kenyeret és 2-3 hét alatt megszokod,ennyi,változtatsz és kész,ne nézd már le ennyire magad.

és a lecsóra is kár ezt beszűkíteni.

hús zöldség zsír,ez egy sokkal tágabb keret.

ja a barna kenyér meg sima kenyér megszínezve,úgyhogy ugyanott vagy.

2014. júl. 31. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!