Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ez a barna ami kijött...

Mi ez a barna ami kijött belölem ez rosz?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok még nem történt meg a menstruáció..na szoval 1 éve vagy több ..valami átlátszós nyálka jött ki és pedig nem izgultam föl de ez minden nap megtörténik megállás nélkül és ennek szaga nincs amikor meg megszárad akkor sárga szine lesz..és egyszer valami barnás nyálka jött ki szaga nincs ez 1-3 napig tartott kis mennyiségü és mielött ez a barna kijött azelött lent görcsölt a hasam ez két honapja volt azota már csak megint ilyen átlátszós nyálka jött ki...
2014. jún. 25. 23:12
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam hogy egy nagyon nagyon kevés vér is kijött
2014. jún. 25. 23:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Peteérés lehet, várható a mensi is az idén.
2014. jún. 25. 23:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát lehet de ez 2 hónapja volt.. ez az átláco meg már legalább egy éve ...
2014. jún. 26. 00:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Normális, hogy először csak ilyenek vannak, és nem rögtön mensi. Ez már a nemi érés jele.

Menstruáló lányoknak is megvannak ezek a dolgok.

2014. jún. 26. 00:23
 5/9 anonim válasza:
Ürüléknek hívják
2014. jún. 26. 07:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja akkor joo köszii mindenkinek :)
2014. jún. 26. 12:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez azt jelenti hogy nem sokára menstruálok ???
2014. jún. 26. 12:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Azt. De egyáltalán nem baj, ha ez, vagy a menstruáció még nem rendszeres. Nekem már nagyon régóta megvan, mindig rendszeres is volt, de aztán egyszer-kétszer kimaradt. Ez teljesen normális, amíg nem vagy felnőtt.

15

2014. jún. 28. 15:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja értem :)
2014. júl. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!