Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Akik esztek kenyeret, milyen...

Akik esztek kenyeret, milyen vajat/margarint kentek ra?

Figyelt kérdés
En eszek kenyeret es probalom a legkaloriaszegenyebb vajjal azaz szendvicskremmel (goldessa-soft cheese 99kcal) de olyan fura ize van mivel író (mellektermek) van benne es olyan savanykas..mar nem szeretem,sot sosem izlett csak azert ettem mert nem lehet siman enni a kenyeret mert az ugy szaraz.Szoval tudtok valami alacsony kaloriaju vaj vagy margarint? En a delma lightot ismerem 180kcal van benne.Ismertek ennek kevesebb kaloriajut?
2017. aug. 21. 22:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Semmilyet.
2017. aug. 21. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Fuj...az igazi vaj nem tartalmaz annyi szart, mint a delma és tsai. Nem a normális vajtól fogsz meghízni...
2017. aug. 21. 23:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Tudom csak pl ha megkenem azzal a vajjal ami itthom van akkor az mar 100kcalt rogton el is vesz..az rengeteg.Akkor ezekszerint nincs kevesebb:/
2017. aug. 21. 23:16
 4/13 anonim válasza:
60%
Nem kenni kell, hanem alaposan megrágni, és nem lesz "száraz".
2017. aug. 21. 23:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szinte sosem eszem kenyeret, de ha mégis, akkor rendes vajat (lehetőleg Kerrygold) teszek rá, alig kevesebbet, mint a kenyér, hogy vajas kenyér létére minél diétásabb legyen számomra. Ügyelnem kell a szénhidrátra, így nekem a szénhidrát/kalória arány igen fontos. Bár a fehérje/kalória is, szóval nem viszem túlzásba a vajas kenyeret :)

Az én egyéni ízlésem alapján a véleményem: A zsírszegény vajféle ízetlen, mert hiányzik belőle a zsír. Kevésbé is laktat, mert hiányzik belőle a zsír (nem mintha a vajas kenyér laktatna, de a zsír akkor is hajlamosabb jobban laktatni, mint a szénhidrát). Ha kevés zsírt akarsz, tegyél rá kevés vajat, ha vastagon akarod kenni, akkor pedig egyél egy falat vajas kenyeret, abban nem lesz sok kalória. Vagy mást.

Vagy menj el pluszban mozogni.

Simán tudom magában enni a kenyeret, pedig a házi tk tönkölyünk sokkal szárazabb, mint sok másik... De tehetsz rá annyi mindent. Zöldségkrémeket, húspástétomokat... A fehérje még jobban is laktat. Ha nem a vajhoz ragaszkodsz...

2017. aug. 21. 23:29
 6/13 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán eszem kenyeret ha mégis akkor vajat/margarint soha nem használok.

Vagy simán felvágottat teszek rá (bár ezt is fényévben egyszer) vagy lehellet vékony májkrémet de a leggyakoribb az az általam készített valamilyen krém.

Pl. tojáskrém,lencsekrém,pandlizsánkrém,házi édesítőszeres lekvár.

2017. aug. 22. 07:21
 7/13 anonim ***** válasza:

Az egyetlen vaj, ami ehetö (azaz nincs tele mindenféle vacakkal), az a rendes teavaj.

Egy szelet kenyérre böven elég egy teáskanálnyi és az csak 37 kcal.

De emellett nagyon nem mindegy, mit eszel még egész nap, mert nem biztos, hogy a vajból bevitt 100 kcal az, ami problémás!

2017. aug. 22. 07:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Teavajat.
2017. aug. 22. 11:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Nyugodtan egyél akármilyen vajat.

A lényeg,hogy keveset kenj rá!

Nem viszel abból be 100kcalt,hidd el.

2017. aug. 22. 12:03
 10/13 anonim ***** válasza:
asszem nem a vaj okoz nálad problémát, inkább a kenyér, meg a rajta lévő szalámi, vagy lekvár, esetleg szalonna.
2017. aug. 22. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!