Ki fogyott úgy már hogy megvonta magától a cukrot, kenyeret, lisztes ételeket?
Én nem vontam meg, csak nem eszem ilyeneket.
Nem fogytam, előtte is normális volt a testtömegem, nem voltam zsíros, de jobb így, inkább zsírt eszem. A ch csak úgy hiányzik, mint drog (alkohol vagy akármi).
Nem szándékozom visszahízni pontosabban hízni a jövőben, nem is sanszos ilyen étkezéssel.
24F, 72 kg
Több mint 2 hónapja nem ettem kenyeret meg cukros dolgokat, 7 kg fogytam eddig de redesen vágyakozok a kenyér, péksütik után főleg mikor érzem a pékségben az illatokat... A család többi tagja miatt muszáj bemennem és ilyenkor kicsit szenvedek, de kibirom :)
Sok gyümölcsöt és zöldséget eszek, egy héten 1-2 alkalommal lazacot és nem óriás adagokat. Mozgásra még sajnos nem tudtam rávenni magamat pedig azzal tuti eredményesebb lennék, de sajnos lusta vagyok hozzá
Egyiket sem eszem, és tejterméket sem már elég régóta.
Anno 12 kiló ment le rólam, amit azóta is tartok úgy, hogy jóízűeket falok másból. :-)
nem eszem cukrot egyáltalán, se lisztet, se semmi ilyen finomított alapanyagokból készült szemetet....
edzek és mellé normális étrendem van. kilóban fogyást nem tudok mondani, mivel éppen az izomtömeg növelés a célom, de a test arányaim sokkal jobbak lettek, kevésbé nézek ki zsírosnak, meg aztán hamarosan úgy is szálkásítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!