Az is hízni fog aki nem eszik kenyeret sem liszteset sem cukrosat, csak zsíros szalonnát, húst, kolbászt?
Ha többet eszel, mint a kalóriaszükségleted, akkor hízhatsz akkor is, ha nem eszel kenyeret, cukrosat.
Ne arra törekedj, hogy valamit teljesen kizárj az étrendedből, hanem arra, hogy változatosan egyél mindenfélét, megfelelő (nem sok, nem kevés) mennyiségben és persze az arányokra odafigyelve.
Mit jelent az hogy szálkásodni fogok?
Elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren.
Izom szövet gyarapszik?
Túlzásba vitt zsíros ételek szintén képesek hízást okozni, hisz a szervezet elraktározza a feleslegben bevitt zsírt is. Az élőlények mindent megtesznek azért, hogy a tápanyagokat megtartsák.
Pár éve sikeresen azonosítottak is egy olyan allélt, ami fokozza a zsírral szembeni hízékonyságot.
Tudom, a paleo-bolondoknak ez nem tetszik, de lehet zsírtól is hízni.
A szalonna bár nagyon finom, tulajdonképpen zsír. Úgyhogy attól leszel hájas, ha ilyeneket zabálsz, ennél még a kenyér is jobb.
Csináltam egyébként zsírmentes diétát, de mivel vékony vagyok a mellem csökkent 2 méretet, plusz a fenekem is sokkal kisebb lett. Úgyhogy kell a zsír is, annak, aki mondjuk vékony és akar magán nőies formákat. De ha van rajtad háj, akkor hanyagold a zsírt és a cukrot. Kenyérből pedig ott van a teljes kiőrlésű barnakenyér.
Tisztázzuk, mert annyi hülyeséget írtak itt, hogy az már fáj.
Akkor hízik az ember, ha átlagosan, huzamosabb ideig több kalóriát eszik, mint amennyi a szervezete, önmaga fenntartása céljából igényel.
1g szénhidrát az 4 kcal, 1g zsír az kb. 9 kcal, ha az ember kihagyja a a szénhidrátokat de túlzabálja magát minden mással, akkor természetesen kialakulhat kalóriatöbblet és minden további nélkül lehet hízni így is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!