1/7 anonim válasza:
Aki zsíros, az mindegy, hogy hány kg - mind ugyanolyan kinézetre, legfeljebb abban lehet különbség, hogy mennyire kövér.
2/7 anonim válasza:
Igazából nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy felnőtt, átlagos testalkatú nőt 55 kilósan "zsírosnak" lehessen nevezni. Nekem ez még csak a "van mit rajta fogni" kategóriát is alulról karcolja. (persze a magasság sem mindegy)
3/7 anonim válasza:
Az 55 kg nem mindegy, milyen magassághoz tartozik.
4/7 A kérdező kommentje:
150-160 cm?
2014. júl. 17. 08:46
5/7 anonim válasza:
150 centisen valószínűleg molett hatást kelt zsírosan 55 kilóval, 160 centisen normális, de plöttyedt, zsírpárnáskább helyenként. 170+ centivel meg vékony, de tónustalan testtel, alulfejlett izmokkal.
6/7 Mi közöd Tőle válasza:
Lusták vagytok májbádigálerizni. Mondjuk kicsit hihetetlen tényleg, hogy ugyanaz a súly/magassághoz mennyire brutálisan máshogy néznek ki a csajok (ez nyilván pasikra is igaz amúgy)
Itt egy szerintem szép darab. [link]
Ez jön be a legjobban az első pár feldobott találatból: [link]
Ez pedig már zsíros deszka: [link]
Ez is, de nem olyan gáz: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Én mindig azt gondoltam hogy amelyik nő vékony és nehéz hogy annak nehezebbek a csontjai, de mire felnőttem rájöttem hogy csak több rajta az izom és alig van rajta zsír.
2014. júl. 17. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!